Ruusukultaiset kesäjuhlatOli kerran lähes täydellinen kesäpäivä. Oli aurinko, terassi ja sopivan raikas tuulenvire. Vaikka päivä kääntyi pikkuhiljaa iltaan, ulkona tarkeni hyvin. Pelattiin seurapelejä, kuunneltiin tuoreimpia hittejä ja vanhoja klassikoita, nautittiin hyvästä seurasta ja hymyiltiin ääneen koko illan ajan.

Vesimelonibooli oli menestys ja marja-vaahtokarkkivartaat sopivat kesäisiin juhliin paremmin kuin hyvin. Vaikka tapani mukaan puunasin joka paikkaa kaksi päivää ennen juhlia ja koristeluiden kanssa tuli lievästi sanottuna ongelmia, enkä lopulta ollut enää varma, ovatko juhlat kaiken sen arvoista, olen iloinen että järjestin ne. Upeita muistoja on taas luotu tälle kesälle <3

Ruusukultaiset koristeet: serpentiini.fi

P.S. Mitä aiot tehdä juhannuksena? Vietätkö aikaa maalla vai kaupungissa? Toivottavasti nautit olostasi olit sitten missä vaan!


MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 kommenttia

 1. Ihanat tarjoilut ja ihanat koristeet :) Juhlissa on kova työ, mutta kyllä se yleensä aina jälkeenpäin ajateltuna on ollut sen arvoista! :) Meillä juhannus kulunut mummalassa grillaillen ja nautiskellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sinä sen sanoit. On se kiva välillä panostaa ja nauttia omasta työn jäljestä :) Teidän juhannus kuulosti ihanan rennolta!

   Poista
 2. Ihana väritys! Ruusukulta on tosi juhlallinen sävy. Me vietettiin juhannus maalla kaupungissa. ☺️ Vettä satoi lähes koko ajan. Onneksi se lakkasi hetkeksi kokon syttyessä. Hyvää juhannusta sinullekin! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ruusukulta on kyllä ihana :) Oli aika sateinen juhannus kieltämättä, mutta kiva että kokko syttyi kuitenkin!

   Poista
 3. Ihanat kesäjuhlat, ruusukulta on vaan <3 :)

  VastaaPoista
 4. Mukavat pippalot! Ruusukulta on kyllä parhautta!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.