Alkuvuoden luetuimmat top 12Huomenta lukijat rakkaat! Kaksi asiaa on varmaa, nimittäin vuosi 2018 on aika tarkkaan puolivälissä ja meikäläinen on niiiiin lomalla. Kulunut puolivuotinen on ollut töiden suhteen ihan älyttömän rankka, eikä yksityiselämänkään puolella ole ollut varsinaisesti hurraamista. Nyt kun se loma vihdoin koitti, mä aion rentoutua, katsoa paljon C Morea (kyllä, Netflix on nyt historiaa - ainakin toistaiseksi), viettää superisti aikaa rakkaiden ihmisten kanssa, unohtaa velvollisuudet, käydä mielettömillä keikoilla ja ainakin ensi viikon ajan syödä joka aamu valmiiksi katetun aamupalan kesälomareissulla.

Eniten odotan kuitenkin sitä, että ensimmäisen kerran puolen vuoden aikana mulla on aikaa ja energiaa panostaa blogiin. Toivon mukaan tämä tulee näkymään sinne teille asti. Aloitetaan tämä loma kuitenkin pienellä throwbackilla ja katsotaan, mitkä postaukset olivat luetuimpia kevään 2018 aikana.


Nämä postaukset summaavat mun koko blogin sisällön ihan superhyvin - noin puolet kosmetiikkaa ja puolet muita mietteitä, joissa yleensä raapaistaan vähän pintaa syvemmältä menemättä kuitenkaan liian syviin vesiin. Vai mitä mieltä olette? Muistattehan, että ideoita ja kehitysehdotuksia saa antaa aina. Kiva kuitenkin huomata, että jaksatte lukea mun juttuja viikosta toiseen, vaikka vähän harvemmalla syötöllä niitä on viime kuukausina tullutkin.

Arvontapostauksia en tähän laskenut mukaan, ne kun sattuneesta syystä tuppaavat olemaan aika hitsin suosittuja. Arvontapostauksista puheen ollen, löytyisikö sieltä kiinnostuneita pienelle kesäarvonnalle? Iloa päivääsi!


SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLA: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

2 kommenttia

  1. Kyllä semmonen pieni Kesä arvonta voisi olla paikoillaan! :)

    VastaaPoista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.