Aco Stay Soft Lips - nimensä mukaisesti pehmeät huuletYhtenä päivänä seisoin apteekin jonossa ja huomasin kassalla muutaman Acon tuotteen, kun muistin jonkun joskus hehkuttaneen merkin huulivoidetta. Hintaa sillä oli 6,90 e, joten päätin napata kokeiluun - ei nyt varsinainen konkurssi, vaikken tykkäisikään. Ei tullut konkurssia eikä myöskään pettymystä, huulivoide on täysin nimensä veroinen ja enemmänkin.

Voide sisältää antioksidantteja, ubikinoni-Q10:iä ja E-vitamiinia, joiden avulla se hoitaa, suojaa ja kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti. Suloinen pakkaus on helppokäyttöinen ja voide on pehmeää ja tuoksuu vaniljaiselta. Hieman pinkkiin taittava väri ja helmiäshippuset antavat huulille kauniin eloisan ilmeen, siis huulet näyttävät ihan oikeasti tosi hyvältä ja ennen kaikkea hyvinvoivilta!

Acon tuotteet ovat mulle itselleni ihan vieraita, mutta tämä huulivoide jää aivan varmasti käyttöön, enkä yhtään vastustele ajatusta kokeilla joitain muita tuotteita merkiltä.

Stay Soft Lips plussat

+ Kiva pakkaus, kätevä annostelu
+ Miellyttävä koostumus, ihana tuoksu
+ Kestää huulilla pitkään
+ Saa huulet näyttämään täyteläisiltä ja hyvinvoivilta
+ Suojaa, korjaa ja kosteuttaa jopa 24 tuntia
+ Melko edullinen

Miinukset

- Ehkä sen voisi laskea miinukseksi, että tätä saa (kai) vain apteekista

Sanotaanko nyt näin, että hyvät puolet veivät voiton ihan 6-0 :D Tämä yksi ”miinus” on aika heikoilla, koska tätä voi tilata kätevästi netistä esim. täältä tai täältä. 12 ml tuubi maksaa tosiaan n. 6-7 euroa. Jos kaipaat kosteutusta huulillesi, suosittelen aivan ehdottomasti tutustumaan tähän huulivoiteeseen.

Ovatko Aco-tuotteet sulle tuttuja? Kiinnostaako Stay Soft Lips tai käytätkö sitä kenties jo ennestään?MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

10 kommenttia

 1. Itsekin olen tätä yhden tuubin verran käyttänyt ja tykkäsin kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Oonkin kuullut tästä paljon hyvää! Acon tuotteet on muutenkin hyviä :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa mielenkiintoiselle tämä :)

  VastaaPoista
 4. Joo saa vaan apteekista. Ite käyttänyt tätä jo monta vuotta, sekä perus acon huulivoidetta.

  Suosittelen tutustumaan muihinkin acon tuotteisiin, ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä. Löytyy, jokaiselle ihotyypille jotain ja näitä on helppo yhdistellä.

  Oon työnpuolesta perehtynyt acon sarjaan paremmin ja tehnyt koulussa näytön tästä sarjasta, eli pidin esittelypäivän tuotteista ja en voi kun kehua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarkennuksesta! Täytyy kyllä tosiaan itsekin tutustua näihin tarkemmin, vaikuttaa tosi hyvältä tuotesarjalta :)

   Poista
 5. Aco tuotteet erittäin tuttuja minulle. Ja tyttäreni käyttää myös niitä ☺️ Tämän voisikin napata seuraavaksi testiin! Kuulostaa niin hyvältä. Paras kesätuote oli joitakin vuosia sitten Acon kosteusvoide joka sisälsi kimallusta hiukan. Antoi iholle ihanan hehkun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta :) Kiva kuulla, että sinäkin innostuit tästä.

   Poista

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.