YSTÄVÄNPÄIVÄARVONTAHeippa! Loppuviikon suunnitelmat menivät uusiksi, kun paha flunssa kaatoi mut ihan vuodepotilaaksi muutamaksi päiväksi. En ollut ehtinyt luoda tätä arvontapostausta vielä valmiiksi asti ennen sairastumista, joten sen julkaiseminen viivästyi, mutta ehkä tämän pieni myöhästyminen ei haittaa - onhan ystävänpäivään vielä muutama päivä aikaa.

Halusin ilahduttaa teitä ihania lukijoitani pienellä ystävänpäivä-aiheisella arvonnalla. Vaikka ystävänpäivä ei meillä Suomessa ole yleensä kovin suuri juhla, enkä itsekään juhlista sitä suuremmin tänä vuonna, ajattelin että olisi kiva jos pystyn piristämään jonkun teistä päivää näillä muutamilla söpöillä jutuilla.
Arvontaan kuuluu seuraava paketti: kuvassa näkyvät korut ja meikit, eli NA-KD:lta kaulakoru sekä kahdet korvakorut, Makeup Revolutionilta tummanvioletti Salvation Velvet -huulilakka, sekä Freedom Makeupilta Mono Eyeshadow -luomivärinappi sävyssä Smoke 210 ja monipuolinen kahdeksan sävyn Pro Blush & Highlight -paletti. Mokkapaloja en uskalla luvata mukaan pakettiin, voi olla että eivät tulisi ehjänä perille :D

Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen, mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle. Osallistua voi myös Instagramissa. Arvonta päättyy 13.2. klo 23.59 ja voittajaan otetaan yhteyttä ke 14.2. Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteesi kommenttisi mukana. Onnea arvontaan ja rentouttavaa viikonloppua! ♥️


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

30 kommenttia

 1. Ystävänpäivä merkitsee ystävien muistamista jollain erityisellä tavalla. Yleensä annan vähintään kortit :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä ihana arvonta! Ystävänpäivä on itselleni aina hyvä muistutus kertoa puolisolle ja ystäville, kunika paljon he minulle merkitsevät! Toki pyrin tekemään tätä muinakin päivinä, mutta on mukavaa, että sille on oma päivä olemassa.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Se merkitsee ystävien hemmottelua ja kiitollisuutta siitä, että minulla on niin ihanat ystävät :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihana arvonta!<3 mulle ystävänpäivä merkitsee läheisiä ystäviä ja tykkäänkin viettää silloin aikaa joko poikaystävän tai kavereiden kanssa :) elli.leppiniemi@live.fi

  VastaaPoista
 5. Ystävänpäivä merkitsee kakkujen leipomista ja syömistä ihanien ystävien kera tietenkin!
  elisamariasd[at]gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihana arvonta! Ystävänpäivä saa arvostamaan sitä kuinka ihanat ystävät sekä mies miulla onkaan ja mitä he minulle merkitsevät! 😊
  essiivi-@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Ystävänpäivä on tärkeä muistutus siitä, että yksin emme pärjää eikä tarvitsekaan.. ollaan niitä olkapäitä ja auttavia käsiä toisillemme.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Merkitsee ystävien muistamista, niin lähellä kuin kaukana. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ystävänpäivä merkitsee rakkaiden muistamista <3 Nykyään juhlistamme enemmän "Valentine's Day" meiningillä pitämällä treffi-illan poikaystävän kanssa :)
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 10. mukana :) merkitsee ystävien muistamista.
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Ystävänpäivällä minulle ei ole oikeastaan mitään merkitystä mutta vastaan ystävien viestiin, joita jotkut ystävät lähettävät. Monelle ystävistäni ko päivällä ei ole mitään merkitystä Amerikasta tullut kaupallinen juhla.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Ystävänpäivän taustalla on kaunis ajatus, mutta itselläni ei ole tapana sitä kovin paljoa juhlistaa. Jotain pientä yllätystä läheisille olen miettinyt. Mukana ihanan paketin arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ystävänpäivä ei ole itselleni mikään kovin ihmeellinen päivä, toki ystäviä on kiva silloin muistaa :)
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Laitan kaukaisille ystäville kortin ja yhtä läheistä lähellä pienellä paketilla. Mukaan kivan paketin arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ystävänpäivänä on ihana muistaa varsinkin omaa rakasta puolisoa... ja vaikka niitä hyviä ystäviäkin. :-) Kortilla tai jollain kivalla pienellä paketilla. :-) Mukana arvonnassa! T:Kati kati.kainulainen @ gmail.com

  VastaaPoista
 16. Merkitsee ystävien muistamista :) Annan yleensä jotain pientä itsetehtyä
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ystävien muistamista :) minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ystävänpäivä merkitsee minulle ystävien muistamista :)

  elisajosefiina@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Ystävänpäivä saa miettimään, miten kiitollinen ystävistään saa olla :-)
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Jokainen päivä on minulle ystävänpäivä. Vietän ystävänpäivää yhdessä rakkaan kihlattuni kanssa.
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa. :) Ystävänpäivää varten olen kirjoittanut postauksen, miten voi hemmotella myös itseä vaikka ystävänpäivä saa miettimään miten arvostaa läheisiä. :) tiiaslifeblog@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana! Ystävänpäivä on aina merkinnyt mulle juurikin sitä ystävien muistamista, eikä niinkään seksikästä parisuhde päivää. Tänä vuonna meinasin lähettää ihan old schoolit ystävänpäiväkortit :) tottakai omin käsin askartelluina :D

  jennahola@outlook.com

  VastaaPoista
 23. yhdessäoloa ystävien kanssa :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ystävänpäivä on mielestäni omistettu enemmän ystäville kuin parisuhteelle :) siksi lähtee ystävänpäiväkortit matkaan, mutta enpä juuri muuten taida juhlistaa. Mukana ihanassa arvonnassa!!
  -saya-
  sayav (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 25. Ystävien muistamista vähintään kortilla :) Yleensä käydään yhdessä jossain syömässä :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Ystävänpäivä on yleensä "vain" päivä muiden joukossa. Hyvää ystävänpäivää toivotan ystäville (ja muillekin), tänä vuonna sain aikaiseksi tehdä muutaman kortinkin.
  onelettavahuolella@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana! Ystävänpäivänä muistan ystäviäni ja leivon jotain hyvää läheisille :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ystävänpäivä on musta oiva tilaisuus muistuttaa läheisiä siitä, miten tärkeitä he ovat. Ystäville toivotan hyvää ystävänpäivää ja tänä vuonna päätin yllättää muutaman kaverin ja lähettää heille postissa kortit :) Puolisoa ajattelin piristää jollain pienellä yllärillä ja hyvällä ruualla mutta ei mitään sen kummempaa:)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpa osui sinuun, onnea! Laitan sähköpostia tulemaan :)

   Poista
 29. Ystävänpäivä muistuttaa yhtenä päivänä vuodessa kaikista niistä ystävistä ja rakkaista, jotka ovat 365 päivää vuodessa sydämessä - lähellä tai kaukana. (outiainen123@gmail.com)

  VastaaPoista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.