Instagramista inspiraatiota synkkiin päiviin x 6

Huomenta. Viime viikot ovat olleet aika rankkoja. Töissä on meneillään aikamoinen myllerrys, ihmissuhteissa on mutkia enemmän kuin Norjan vuoristossa kulkevissa pikkuteissä eikä huonoilta uutisilta ole vältytty lähipiirissä. Lisäksi ulkona on niin hyytävän kylmä viima, ettei sinne tee mieli mennä jos ei ole aivan pakko.

Selvästi oon viime aikoina kaivannut elämääni lämpöä, lempeyttä ja hyväntuulisuutta, koska alla olevat Instagram-tilit ovat päätyneet suosikeiksini. Jos säkin kaipaat vähän piristystä päivääsi tai haluat muuten vain katsella kauniita instakuvia, nappaa seurantaan nämä kuusi tiliä.


@mostecjuszka

@saranda.dedolli

@hellosunday.se

@peachycinnamon

@christinaskotnes

@maxianine
Mitkä on sun suosikkitilejä Instagramissa? Mitä mieltä olit näistä mun suosikeista?


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

4 kommenttia

 1. Kivoja suosikkeja! Tälleen tammikuussa musta tuntuu, että mikään ei onnistu kun ulkonakin on koko ajan kylmä ja kesään vielä tosi pitkö aika, hahah! Sosiaalinen media on niin kiva kun löytää helposti paljon inspiroivia juttuja x Kiitos näistä vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samanlaiset fiilikset täälläkin! Onneksi on tammikuun puoliväli jo selätetty eli kevättä kohti kuitenkin pikkuhiljaa mennään <3 Eipä kestä, toivottavasti löytyi jotain mieleistä. Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Oi onpas kauniita ja luonnonläheisiä tilejä :) itse haen inspiraatiota treeniaiheisista ja hyvinvointiin liittyvistä instatileistä. Näihin lukeutuu esim. Tikisofficial, monnapursiainen, jannihussi, ainorouhiainen, piiapajunen, anniliukka, ansaivo, lupausstudio, hidastaelämää. Uusimpana ristiote :)

  Johan niitä alkoikin löytyä sitten hieman enemmän :D tammikuussa on ollut kyllä vähän kaikkea mutta onneksi mennään kevättä kohti hyvää vauhtia :)  https://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit! :) noista tileistä seuraankin osaa, niistä tosiaan saa kyllä inspiraatiota. Täytyy tsekata muutkin mitä mainitsit. Viikon päästä onkin jo helmikuu, onneksi! :D

   Poista

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.