Se oli taas yksi Halloween
Oon huomannut kehuvani joka vuosi senkertaisia Halloween-bileitä parhaiksi. Ehkä ne paranevat vuosi vuodelta tai sitten tuorein tapahtuma tuntuu aina parhaalta, mutta on meillä kyllä ollut aika huikeita bileitä joka vuosi. Tällä kertaa kuvia tuli räpsittyä illan aikana ihan ennätyksellisen vähän, joten saatte tyytyä näihin kahteen. Eikös se ole merkki siitä että hauskaa oli, kun ei kameraa muistanut juhlien alun jälkeen kaivaa laukusta ollenkaan.

Tänä vuonna juhlien teemana oli 20-luku ja koristelut olivat sen mukaiset - elegantteja helmiä, sulkia, kynttilöitä ja pieni ripaus myös Halloweenin teemaan sopivia juttuja. Pukeuduin itse flapper-tyylisesti hapsumekkoon, helminauhaan sekä sulkapäähineeseen. Asu ja koristelut jäivät kyllä illan aikana aika taka-alalle, kun meillä oli koossa niin huikea porukka että aika lensi kuin siivillä ja naurua illasta ei todellakaan puuttunut. Tällä hetkellä olo on melko väsähtänyt mutta onnellinen. Nämä on niitä tärkeitä hetkiä upeiden ihmisten kanssa, joita voi muistella vielä vanhana kiikkustuolissa.

Miten sun viikonloppu meni? Juhlitko Halloweenia vai teitkö jotain ihan muuta?


Aiempien vuosien Halloween-tunnelmia näet täältä:
Vuoden parhaat bileet
Halloween-bileet


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 kommenttia

 1. Oi, 20-luvun teemabileet on parhaita! Pääasia, että teillä oli hauskaa vaikkakin olisi ollut todella kiva nähdä teidän puvut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin jäi vähän harmittamaan kuvien vähyys, mutta onneksi ne jää muistoihin ainakin :)

   Poista
 2. Meillä juhlitaan Suomen omaa juhlaa, Kekriä.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä Halloween on vuosi vuodelta muuttunut suuremmaksi juhlaksi. Vielä 10 vuotta sitten koko juhlaa ei oikein juhlittu Suomessa :)

  VastaaPoista
 4. Olipa teillä kiva teema! Itse en ole koskaan oikein välittänyt Halloweenin juhlimisesta, joten viikonloppu meni tällä(kin) kertaa ihan muissa jutuissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :) Ymmärrän, ei se Halloween ole kaikkien juttu. Toivottavasti oli kiva viikonloppu joka tapauksessa!

   Poista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.