Kotona: olohuone
Innostuin viimekertaisesta kotipostauksestani ja päätinkin esitellä kotiani vähän laajemmin teille. Asun siis tällä hetkellä n. 38 m2 kaksiossa, joka on alunperin ollut yksiö. Jostain syystä tähän on myöhemmin tehty väliseinä ja jaettu iso huone kahdeksi pieneksi. Tämä on mielestäni ollut huono ratkaisu. Ensinnäkin, huoneet jäävät varsin pieniksi näin. Etenkin olohuone, joka kuvissakin nyt näkyy. Sen kuvaaminen kokonaisuudessaan osoittautui vielä hankalammaksi kuin ajattelin, sillä huone on pitkä ja kapea, ja ainoa valonlähde on tuo huoneen päädyssä oleva ikkuna. Takana on pimeä eteinen, ja varmasti moni tietää, kuinka hankalaa on ottaa onnistuneita kuvia vastavaloon. Jouduin kirjaimellisesti kaivamaan huoneen yksityiskohdat esiin kuvankäsittelyn avulla.
Molemmat huoneet ovat nyt hyvin hämäriä kesät talvet, sillä kumpaankaan ei pääse tulvimaan tarpeeksi valoa. Lisäksi asuntoon on todella vaikeaa saada huonekaluja sisään, sillä esim. sohvaa ei mahdu kääntämään kaikista mutkista ollenkaan. Ehkä huvittavin ongelma on se, että ainoa kattovalaisimen paikka on makuuhuoneen puolella, mutta katkaisijat löytyvät tuolta olohuoneesta. Noh, ei ihan ehkä loppuun asti mietitty ratkaisu, mutta näillä mennään nyt tässä hetkessä - vuokra-asunnosta kun on kyse. Kaiken kaikkiaan on pyrkinyt tekemään asunnosta mahdollisimman paljon itseni näköisen, ja tällä hetkellä oon ihan tyytyväinen kotiini.
Mitäs mieltä te olette? Kiinnostavatko kotipostaukset ylipäänsä? Voisin tehdä omansa ainakin vielä makuuhuoneesta sekä keittiöstä. Oon pitkin päivää katsellut Janne Naakan videoita heidän kodistaan, ja täytyy sanoa, että hieman kyllä kateus nosti päätään... Ehkäpä kuitenkin taas seuraavassa asunnossa mäkin pääsen toteuttamaan itseäni enemmän. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.