Blogin suosituimmat postaukset x 6

Ajattelin, että tässä kuun vaihteessa ja oman sivuston julkaisun alla olisi hyvä aika kerrata vähän, mitkä postaukset ovat olleet blogin historian luetuimpia tähän mennessä. Yritän edetä luettelossa kronologisesti, mutta jos se ei onnistu, sitten se ei onnistu :D 1.11. alkaen kaikki postaukset löytyvät näppärästi tämän saman sivuston alta.

Nämä 6 postausta ovat olleet selkeästi suosituimmat P.S. Never Stop Smiling historiassa.

Ravintola- ja ruokajutut selvästi kiinnostavat ihmisiä. Etenkin tuoreiden ravintoloiden esittelyt ovat kolahtaneet teihin. Testasin ystäväni kanssa pari vuotta sitten El Banco -ravintolan, joka oli silloin ihan uusi juttu Lahdessa. Meidän piti mennä käymään siellä uudestaan, jotta pystyisimme muodostamaan paikasta kunnon mielipiteen, mutta vielä tänäkään päivänä emme ole saaneet aikaiseksi. Olisikohan syytä testata paikka taas parin vuoden tauon jälkeen?

Superdieetti-postaukset ovat olleet ilman epäilystä koko blogin historian suosituimpia. Niitä luetaan edelleen päivittäin. Tässä ensimmäisessä postauksessa kerroin dieetin alkutunnelmista, sen tuomista haasteista ja muista kuulumisista. Blogista löytyy Superdieetti-sanalla hakemalla myös kaikki muut aiheeseen liittyvät postaukset.

Uutuuskosmetiikka on aina kiinnostanut teitä - tämä Color Mask ei ollut myöskään poikkeus. Tuo olikin oikeastaan varsin mielenkiintoinen hiustuote ja muistaakseni myös jätti hiuksiin hauskan sävyn. Myydäänköhän tuota vielä kaupoissa, kuka tietää?

Tämä postaus oli ennen kaikkea mulle itselleni tarpeellinen tapa saada purettua tunteita pitkään hallinneen vahingoittavan ihmissuhteen jäljiltä. Yllättäen teksti nousi myös teidän lukijoiden suosioon ja sainkin kiitosta siitä, että puhuin asioista rohkeasti ääneen. Tämä oli varmasti yksi kaikkien aikojen vaikeimpia postauksiani, mutta olen iloinen että kirjoitin sen aikanaan. Nykyään elämässä onkin moni asia jo aivan toisin.

Bullet journal kiinnosti ihmisiä alkuvuodesta kovasti. Uuden vuoden alku on varmaan muutenkin sellaista aikaa, että tekee mieli pistää elämä järjestykseen ja bullet journalhan on siinä hyvä apu. Itse olen kyllä valitettavasti vuoden mittaan unohtanut koko bujon käytön, kun töissä tulee käytettyä pääasiassa sähköistä kalenteria, mutta ainahan sitä voi suunnitella aloittavansa uudelleen.

Ensimmäinen työhaastatteluni pitkään aikaan sai minut kirjoittamaan muutamia vinkkejä muillekin työnhakijoille. Työhaastattelusta, joka nyt tuntuu jo niin kaukaiselta asialta, jäi hyvä fiilis jälkikäteen,  sain paikan, ja olenkin nyt jo kolme kuukautta tehnyt kyseistä työtä. Toivottavasti vinkeistä oli hyötyä jollekin teistä.


P.S. Muista, että tänään voi vielä osallistua kosmetiikka-arvontaan täällä blogissa tai Instagramissa. Ilmoitan voittajan blogissa tämän viikon aikana.


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.