Tältä näytti Taidelauantai

Huomenta! Yhtäkkiä eletäänkin taas jo keskiviikkoa, enkä oo vielä kaikkien työkiireiden keskellä ehtinyt jakaa teille miltä viime lauantai näytti, kun täällä Lahdessa vietettiin Taidelauantaita. Taidelauantai tai nuorisokielellä "taiteet" on ollut meille jo pidemmän aikaa tietynlainen perinne, mutta pariin viime vuoteen kyseiseen tapahtumaan ei ole oikein tullut osallistuttua. Tänä vuonna halusin päästä tunnelmaan mukaan ja koska kaupungilla oli luvassa kaikenlaista mielenkiintoista aamusta iltaan, ehti päivän aikana nähdä yhtä jos toistakin.

Kaupungin keskustassa asumisessa on se hyvä puoli, että lähellä on lähes aina jotain tapahtumaa. Ensimmäisenä suuntasimmekin läheiseen puistoon katsomaan kotieläimiä ja maalauksia, joita ihmiset saivat itse tehdä paikan päällä. Ilmassa oli selvästi syksyn tuntua, mutta onneksi sää oli kuitenkin ihan siedettävä.

Puiston jälkeen kävelimme pitkin kaupunkia, kävimme kahvilla, tutkimme kukkakauppojen tarjontaa, shoppailimme vähän sisustusjuttuja ja kävimme torilla katsomassa muutaman esityksen.Yksi lempipaikoistani Taidelauantain tarjonnassa on aina ollut Taidemuseo - sinnepä suunnattiin tänäkin vuonna. Kuten kuvasta näkyy, näytillä oli erilaisia julisteita, joista monet pistivät ajattelemaan asioita. Jopa kohta 8-vuotias löysi joitain mielenkiintoisia kuvia, vaikkei taiteesta juuri välitä.

Illalla oli myös tarjolla erilaisia tapahtumia monissa ravintoloissa, joten valitsimme yhden ja päädyimme viettämään erityisen hauskan illan lahtelaisia bändejä kuunnellessa. Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistunut päivä.


Musta on ihanaa, kun kaupungissa järjestetään tällaisia tapahtumia. Onko siellä ketään muuta, joka osallistui Taidelauantaihin? :)


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.