Taas yksi Instagram-trendi jota en ymmärrä


Nyt kyllä menee taas niin lujaa ohi... Kai sitä pikkuhiljaa alkaa tulla vanhaksi, kun ei nämä uusimmat trendit tunnu mahtuvan mun päähän enää ollenkaan - myönnettäköön tosin, etten oo ikinä ennenkään ollut kovin vahvasti trendien perään. Kim Kardashian, joka ilmeisesti sai alulle tämän koko trendin, ei kuulu muutenkaan ihmisiin, joiden tekemisiä seuraan aktiivisesti.
Viime aikoina Instagramissa (ja kuulemma Youtubessa) on näkynyt paljon meikkejä, joissa naisilla on keskellä alahuulta pystyraita. Lueskelin kaikenlaista spekulointia tämän raidan tarkoituksesta aina lävistyksen feikkaamisesta oman tyylin korostamiseen. Oli raidan tarkoitus mikä hyvänsä, mä en voi ymmärtää miksi tämä on noussut trendiksi. Miksi tätä voisi edes nimittää? Instagramissa tätä kummallista meikkitrendiä mainostetaan ainakin hashtagilla #fakelipring. 
Olihan se nyt pakko kokeilla omassakin naamassa, ajatellen että ehkä huomaan meikin hienouden paremmin niin. Enpä kyllä juurikaan viisastunut tästä. Siinähän se raita toljottaa paikallaan, melko turhanpäiväisenä. Ehkä se jollain tavalla näyttää ihan hienolta, mutta mua lähinnä häiritsisi sen olemassaolo ja mahdollinen leviäminen. En kyllä aio ottaa tätä tyyliä käyttöön ihan heti :D
Kuka muu ei aina ihan ymmärrä näitä kaiken maailman trendauksia? Onko tämän tyylinen fake lip ring sulle jo tuttu?

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.