Garnier Ambre Solaire - suojaa kesäkasvoilleYhteistyössä: Buzzador & Garnier

Mä oon ollut tänä kesänä ulkona jotenkin erityisen paljon, joten ihon suojaaminen auringolta on noussut entistä tärkeämmäksi. Yleensä erilaisten aurinkotuotteiden käyttö meinaa mulla unohtua, enkä muutenkaan oikein tykkää kaiken maailman voiteiden kanssa läträämisestä. Onnekseni sain Garnierilta testiin muutamia tuotteita, joista yksi nousi ehdottomaksi kesäsuosikikseni: Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist. Pitkän ja hankalan nimen takana on siis korkean suojan tarjoava aurinkosuojasumute kasvoille.
Sumute on ihan superhelppokäyttöinen, ei muuta kuin suihkii sitä tasaisen kerroksen kasvoille ja se tarjoaa vahvan SPF50:n suojan UV-B- ja UV-A-säteitä vastaan. Tämä ei tahmaa, ei jätä kasvoille inhottavaa rasvaista tuotetta, eikä oikeastaan muutenkaan tunnu kasvoilla miltään. Lisäksi sitä voi lisätä niin meikin alle kuin päällekin, eli esim. päivän mittaan tätä voi huoletta suihkutella kasvoille lisää. Sumute on pakattu kätevän kokoiseen pulloon, jonka voi helposti vaikka sujauttaa mukaan käsilaukkuun. Tästä tuli heittämällä mun uusi kesäsuosikki!
Mitä aurinkotuotteita sä tykkäät käyttää näin kesäisin?

Lisää lukemista liittyen kesäihoon:

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.