Hung Fai - uusi aasialainen ravintolaLahteen Kauppakeskus Karismaan avattiin ihan hetki sitten uusi aasialainen ravintola ja olihan se testattava. Ensivaikutelma ravintolasta oli hyvä; paikka on ensimmäisessä kerroksessa muiden ravintoloiden lähellä, ravintola on suuri ja viihtyisän oloinen ja vaikka sisällä oli paljon ihmisiä, ei se tuntunut ahdistavan täydeltä. Ruokalistat olivat nähtävillä heti ovella, siinä kerrottiin myös mitä lounasbuffetissa on tänään tarjolla.
Lounasbuffet maksaa 9,80 e ja on tarjolla klo 10-16. Lounaaseen kuului lämmin kiinalainen sekä thaimaalainen ruoka, tuoretta sushia, runsas ja herkullinen salaattipöytä. Erityisen hyvin paikasta jäi mieleen tosiaankin salaatit sekä paistettu nuudeli - en nimittäin yleensä tykkää kiinalaisten ravintoloiden nuudelista. Muuten tarjonta oli aika peruslaatua, ei mitään erikoisen upeaa mutta ei valittamistakaan. Joskus pitäisi käydä testaamassa paikan a la carte -lista.
Saman omistajan toinen ravintola löytyy muuten Kouvolasta Kauppakeskus Veturista. Onko joku käynyt siellä?

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.