New York(er) mielessäin
Huomenta! Muistatko vielä ne vanhat kunnon ostosten esittely -postaukset? Joskus teininä niitä tuli tehtyä varmaan joka viikko, ja aiheena saattoi olla mitä vain maan ja taivaan väliltä. Muistan eräänkin postauksen vuodelta 2010, jossa esittelin purkkaa, pitsaa, ja olisiko joku aikakauslehtikin mahtunut mukaan. Erittäin esteettisillä kuvilla höystettynä tietenkin...
Liekö aikuistumisen merkki, että nykyään tulee tehtyä heräteostoksia huomattavasti harvemmin kuin vielä pari vuotta sitten. Tämän muutoksen myötä myös blogiin asti päätyvät jutut ovat monesti paljon harkitumpia. Joskus on silti ihan kiva ostaa jotain pientä ihan vain ostamisen ilosta, ja perjantain Helsinkireissulla oli sellainen hetki.
Meillä päin ei ole New Yorkerin myymälöitä, joten siellä tulee käytyä melkeinpä aina kun on liikenteessä jossain etelämmässä. Siinä missä pienet, näppärät nappikorvikset tulevat aina tarpeeseen, huiveja ja hattuja en tarvitsisi enää yhtään lisää. Tämä leopardikuvioinen, superpehmeä, -muhkea ja lämmin kaulahuivi vain vei sydämeni. Myöskään laukkukorujen hankkimiselle en näe näin jälkeenpäin mitään järkevää syytä, mutta parin euron alehinta riittäköön selitykseksi tällä kertaa. 
Mitä mieltä heräteostoksista ja niiden esittelystä? Joskus ihan ok, vai mitä?

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.