Vuoden parhaat bileet


Huomenta ja hyvää marraskuun ensimmäistä! Viime viikko oli täynnä toimintaa ja se huipentui sitten lauantaina niihin kauan odotettuihin Halloween-juhliin. Juhlat järjesti perinteisesti paras ystäväni, ja kokoonnuimmekin jo hyvissä ajoin alkuillasta porukalla heidän kotitaloonsa. 
Tarjolla oli mm. nakkimuumioita, juustokakkua, naposteltavaa ja maailman parasta boolia! 
Vaikka bileet aloitettiin hyvissä ajoin ja juhlat jatkuivat aina sinne aamuyöhön asti (kenellä loppui aiemmin ja kenellä ei) meni ilta taas todella nopeasti. Mukaan mahtui todella paljon naurua, musiikkia ja hyviä keskusteluja, kuin myös huonovointisuutta ja muutama kyynel. Ilman näitä kaikkia hyviä ja huonojakin puolia olisin yhtä mahtavaa kokemusta köyhempi, joten mitään en näin jälkikäteen kuitenkaan muuttaisi.
Olen tällä hetkellä erityisen onnellinen siitä, että tunnen näin mahtavia tyyppejä. Vaikka kaikkia ei tule nähtyä kovin usein tai pidettyä välttämättä yhteyttäkään niin paljoa, sen tietää että kun meidät laittaa samaan huoneeseen illaksi, on lopputulos jotain legendaarista. Kiitos taas kerran hyvät ihmiset! ❤️

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.