Itsetehdyt joulukoristeet - hitti vai huti?

Tänä vuonna oon parin vuoden tauon jälkeen innostunut taas tekemään käsillä kaikenlaista kivaa. Inspiraatiota pursuaa joka paikasta enemmän kuin koskaan; on Pinterestiä, Instagramia, Facebookin askarteluryhmiä ja jos jonkinmoista lehtistä yms. Pieni ähkykin jo tuli kaiken mielenkiintoisen keskellä, kun läheskään kaikkea ei ole aikaa tai mahdollisuutta toteuttaa. Oon kuitenkin valinnut ne muutamat jutut, jotka omaan kotiin tuntuvat sopivan parhaiten. Aloitin ostamalla mustia muovipillejä (taas Kärkkäiseltä, mutta netistä löytyy ainakin täältä) ja kas, yhtäkkiä alkoikin syntymään kransseja ja timanttihimmeleitä.
Näiden tekeminen on jollain tavalla todella rauhoittavaa, ja on mukavaa näpertää sormilla jotain esim. illalla television (lue: Netflixin) ääressä. En alkanut tekemään näistä mitään tutoriaaleja, sillä omakin pää on vielä vähän pyörällä näiden kanssa, mutta kiinnostuneille löytyy loistavia, selkeitä ohjeita mm. täältäja täältä. Kun mallin kerran oppii, näitä syntyy ihan huomaamatta monta kerralla.
Innostuin käsin tekemisestä niin paljon, että olen parin viikon päästä myymässä tuotoksiani paikallisilla joulumarkkinoilla. Teen tottakai muitakin juttuja kuin näitä pilliväkerryksiä, mutta muita en nyt ainakaan vielä esittele täällä blogissa. 

Mitä te olette mieltä tällaisista itsetehdyistä, ei niin perinteisistä joulukoristeista? Hitti vai huti?


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.