7-vuotiaan ninjasynttäritOlin unohtanut nämä reilun kuukauden takaiset synttärikuvat kokonaan kameran muistikortille. Viime vuoden merirosvosynttärit (katso tästä) upposivat lapsiin loistavasti, mutta nyt kun kyseessä olivat jo niin isot ekaluokkalaiset, ei teemajuhlat enää tuntuneetkaan niin kivalta jutulta. Tänä vuonna siis mentiin matalammalla profiililla, mutta jonkinlaisena teemana silti pidettiin ninjoja ja supersankareita.
Koristeluun kuului Batman-aiheisia juttuja, ja lokakuun alussa pidettyihin synttäreihin sopi hyvin myös Halloween-aiheiset lepakot ja luurangot. Niinpä samoja koristeita oli helppo käyttää kuun loppupuolella Halloween-juhlissakin.
Myös kakku oli Batman-aiheinen, ja olipa synttärisankarilla erilaisia lepakkomies-pinssejä yllään. Muut tarjoilut pidettiin tarkoituksella melko yksinkertaisina, ja tarjolla olikin lasten lempiherkkuja: sipsejä, karkkeja ja erilaisia keksejä. Viime vuodesta poiketen tällä kertaa järjestettyä ohjelmaa ei ollut niin paljoa, vaan lapset saivat myös aikaa omille leikeilleen. Ruokailun jälkeen lähdettiin aarteenmetsästykseen. Olimme piirtäneet etukäteen kartan, jonka mukaan lapset kulkivat pihalla. Jokaisesta pysähdyspaikasta löytyi yksi putkilo, joita kaiken kaikkiaan oli jokaiselle yksi. Lopulta keräännyttiin avaamaan putkilot, joista löytyi erilaisia ninjatarvikkeita - seinäkiipeilijöitä, hyrriä, pillejä ja palloja. Nämä tarvikkeet jokainen sai kotiinsa "virallisen" ninjakokelas-kortin kera. Niin ninjakokelaat voivat harjoitella taitojaan myös kotona.


Lopuksi lapset saivat vielä rikkoa piñatan ja kerätä muutamat herkut mukaansa kotiin. Toimintaa oli riittävästi parin tunnin juhliin, ja kaikki lähtivät hyvillä mielin kotiin. Synttärisankari oli jännittänyt juhlia kovasti, mutta sanoi kuitenkin juhlien jälkeen, että oli parhaat synttärit ikinä!

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.