Kotona: makuuhuone

Jatketaanpa virtuaalista kotikierrosta tällä kertaa makuuhuoneen puolelle. Joitain kummastutti olohuonepostauksen kuvien vähyys, ja ihmetytti, eikö kodissani ole mitään muuta kuin se yksi huone. Sanoin kuitenkin tekeväni kaikista olennaisista huoneista erilliset postaukset. Asuntoni on tosiaan hankalan mallinen, eikä olohuoneesta ihan oikeasti oikein riitä sen enempää esiteltävää.


Teidän iloksenne makuuhuoneesta sain hieman enemmän kuvia. Tämäkin on hankalan muotoinen huone, ja vaikka kuvasin sen laajakulmaobjektiivilla, on aika mahdotonta saada kaikkea kuvaan samaan aikaan. 
Ison osan makuuhuoneestani vie 160 cm leveä jenkkisänky. Sitä en ruvennut kuvaamaan kokonaisuudessaan, sillä siinä ei juuri nähtävää ole. Sängyn päädyssä on yksi lempihuonekaluistani, johon en voi kuvitella kyllästyväni koskaan, Ikean valkoinen PS-peltikaappi. Tähän asuntoon muutettuani olin joutunut pakkaamaan niin vauhdilla, että olin laittanut kaapin avaimet niin varmaan talteen, etten löytänyt niitä lähes vuoteen. Nyt on avaimet taas tallessa, mutta kaapista puuttuu osa hyllyjen pidikkeistä. Osaako joku sanoa, saisiko niitä esim. ostettua Ikeasta erikseen?


Toisella seinällä ja myöskin keskeisellä paikalla on sitten tuo itse kasaamani työpöytä. Lisäkuvia kasausvaiheesta ja valmiista tuotoksesta löytyy tästä vanhasta postauksesta. Pöytä on palvellut minua kohta jo vuoden paremmin kuin hyvin, enkä ole vielä ehtinyt kyllästyä sen marmorikuvioonkaan. Se toimii tällä hetkellä usein ruokapöytänäkin, sillä keittiöstä ei sellaista ole löytynyt pitkään aikaan. Myös Jyskin tuoli on ollut yllättävänkin kätevä. Pöydän vieressä yleisvalona kattovalon puuttuessa toimii Clas Ohlsonilta aikanaan hankittu jalkalamppu.


Alan nyt huomaamaan ihan uudella tasolla, kuinka yksinkertaisesti mulla onkaan nykyään tapana sisustaa kotini. Aiemmin mainittujen lisäksi viimeinen huonekalu on työpöydän vieressä oleva nelilaatikoinen Malm-lipasto. Olohuoneesta löytyy samanlainen, yhtä laatikkoa pienempänä. Nämä ovat varsin käteviä säilytykseen, sillä valtaviin laatikoihin mahtuu vaikka mitä. Näistä löytyy mm. meikkejä, alusvaatteita, tärkeitä papereita, CD-levyjä ja kaikkea muuta tavaraa, mitä ei viitsi pitää esillä.
Siinäpä oikeastaan oli makuuhuoneeni. Hyvin simppeleillä jutuilla mennään, omaa tyyliä noudattaen. Toki olisi monia asioita, joita voisin muuttaa mahdollisuuden tullen, mutta tällä hetkellä tämä kelpaa aivan hyvin. Mitäs olette mieltä tästä osasta kotiani?

Viimekertaiseen kotipostaukseen pääset tästä:

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.