Kotona taas + arvonnan voittaja!


Heipähei! Palasin tänään kotiin viikon reissulta. Matkalla oli kivaa, mutta on myös ihan mielettömän kivaa olla taas kotona. En oo ollut näin pitkään kertaheitolla poissa kotoa varmaan sitten teinivuosien, joten oli kyllä aika erilainen viikko. Nyt olen taas tutussa ja turvallisessa makuuhuoneessani Aloin jo innolla käymään läpi reissukuvia (joita ehti kertyä muutama...), ja kerron sitten erillisissä postauksissa tarkemmin miten oon viettänyt tämän viikon. Instagramista ja Snapchatista olette varmasti saaneet jo vähän esimakua.
Nyt kuitenkin siihen päivän polttavaan puheenaiheeseen, eli arvonnan voittajaan. H&M meikkipaketin itselleen voitti nimimerkki Iitukaro. Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla ihan hetken kuluttua, joten ole kuulolla. Mitäs mieltä olitte blogin ensimmäisestä arvonnasta? Kiitos kaikille osallistujille, voin luvata että järkkään teille joskus toistekin jotain kivaa.
Nyt tämä tyttö alkaa valmistautumaan unille, onhan tänäänkin herätty jo aamuseiskalta. Ei muuta kuin innolla uuteen viikkoon, joka toivottavasti on vähän aurinkoisempi kuin edeltäjänsä. Hyvää yötä ja onnea vielä voittajalle!

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.