Fresh Burger Lahti

Oon nyt käynyt pariin kertaan testaamassa Lahden uuden hampurilaispaikan Fresh Burgerin. Paikka avattiin viime kuussa Lahden Kärkkäiselle, jossa se korvasi aiemmat Scan Burgerin sekä Spice Icen.

Fresh Burger on nimensä mukaisesti raikas paikka. Itse ravintola on tilava, helppokulkuinen ja pirteillä väreillä sisustettu. Hintataso tuolla on aika tyypillinen hampurilaispaikalle - hampurilaisaterian dippeineen saa alle kympillä.

Testasin sekä kana- että juustohampparit, jotka molemmat olivat maukkaita. Kana vei kevyesti voiton, mutta kumpaakin voisin mielelläni syödä uudelleen. Saatavilla on mm. myös hampurilaisen vegeversio, hodareita ja siipiä. Viereiseltä tiskiltä on myös mahdollista saada erilaisia salaatteja, ja on paikassa vielä erillinen kahvilapuolikin. Jokaiselle siis löytyy jotain.Myös ruoan ulkonäkö oli erittäin positiivinen yllätys. En tiedä mikä noissa kierreranskalaisissa viehättää mua, mutta musta ne näyttävät herkullisemmilta kuin tavalliset. Ja herkullisiahan ne ovatkin. Ainoa pieni pettymys oli hampurilaisen paperipakkaus, josta tuli lähinnä mieleen se Mäkkäristä tuttu vähän kulahtanut juustohampurilainen. Se oli kuitenkin aika pieni paha.

Fresh Burger aikoo erottua muista Lahden hampurilaispaikoista tuoreudella sekä laadulla. Tuotteet ovat mahdollisuuksien mukaan luomua ja lähellä tuotettuja; salaattiainekset mm. tulevat suoraan Orimattilasta. Fresh Burgerissa pyritään myös välttämään turhia lisäaineita ruoassa.

Kyllä mä näillä tiedoilla ja kokemuksella hampurilaisnälän iskiessä suuntaan mieluummin tänne kuin muihin saman hintatason paikkoihin. Oletko jo käynyt kokeilemassa?


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.