Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen


Perjantaina olin onnellinen. Voin sanoa olevani sitä useimmiten, mutta siinä hetkessä sen tiedosti jotenkin erityisen hyvin. Ympärillä oli rakkaita ihmisiä, musiikki soi ja juoma virtasi. Oli kesäkengät, paljaat jalat ja hymy huulilla. Oli kesäilta, jollaista olin koko pitkän talven odottanut.

Seuraavana päivänä, kun kävelin kotia kohti, ei tainnut juurikaan hymyilyttää. Silloin oli eiliset meikit, tukka sekaisin, rakot kantapäissä ja puhelimessa liian vähän akkua. En silti vaihtaisi hetkeäkään. Kesä on se mun juttu.

PS. Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille! Etenkin omalle rakkaalle äidilleni <3SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.