Pikainen ravintolapäivä

Harmittaa, että täällä meillä päin vietetään ravintolapäivää aika pienesti. Seurasin Snapchatissa eilen, kun ihmiset löysivät Helsingissä toinen toistaan mielenkiintoisempia kojuja ja ruoka-annoksia, mutta Lahdessa se ei ole yhtä helppoa. Mentiin lisäksi kuusivuotiaan ehdoilla, joten ei viitsitty kiertää koko kaupunkia kävellen. Päädyimme kuitenkin käymään Lahden Design Centerissä sekä Historiallisella museolla.

Monet päivän tapahtumista menivät päällekkäin, sijoittuen aikavälille 11-15, joten monta paikkaa jäi näkemättä.

Onneksi näissä kahdessa paikassakin riitti koettavaa, mm. ilmaista valokuvausta, erilaisia design-toteutuksia, jenkkiautoja ja huutokauppaa. Sääkin helli meitä hipoen täydellisyyttä - ihana aurinkoinen ilma, muttei kuitenkaan liian kuuma. Nappasin mukaan parhaan ystäväni, ja meillä olikin kolmestaan todella kiva päivä. Toivottavasti näitä tulee monta lisää tänä kesänä.

Mun sunnuntai menee lähinnä koulu- ja työkuvioita selvitellessä ja muutamaa tehtävää työstäessä. Ehkä kuitenkin pistäydyn välillä ulkona, sillä tuolla näyttäisi nytkin olevan aika mukava ilma.


Miten sun viikonloppu on sujunut? Osallistuitko itse ravintolapäivään?


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.