Herbina misellivesi

Päätin, etten tee enää yksittäisiä kuukauden kosmetiikkasuosikki -postauksia. Sen sijaan esittelen aina silloin tällöin sen hetken suosikkikosmetiikkaa.

Käytin noin vuoden ajan tätä Garnierin misellivettä. Se oli omiin tarpeisiini oikein sopiva, mutta sitten tuli se PHMB-kohu (lue täältä lisää) ja vaihdoin väliaikaisesti Erisanin puhdistusgeeliin. Viime viikonloppuna satuin törmäämään Oh so many reasons -blogissa (tuleepa nyt linkiteltyä ihan urakalla) itselleni aivan vieraaseen tuotteeseen, eli tähän Herbinan Micellar puhdistusveteen, ja kävelin heti seuraavana päivänä kauppaan ostamaan sen.


Hintaa tällä tuotteella oli n. 6 euroa, mikä sopi paremmin kuin hyvin opiskelijan tiukkaan budjettiin. Yllätyin oikein positiivisesti siitä, kuinka raikas ja hyväntuoksuinen tämä puhdistusvesi on. Se jättää ihon puhtaaksi ja virkeän tuntuiseksi. Tuote on suunnattu normaalille- ja sekaiholle. Herbinan sivuilla luvataan sen myös kosteuttavan, mutta itse kosteutan kasvoni tämän käytön jälkeen aina kookosöljyllä.

Herbinan Energy Boost -sarjasta näyttäisi löytyvän myös puhdistusgeeli, kuorintavoide sekä suojakertoimen 15 omaava kasvovoide. Kaikki niistä sisältävät C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia sekä appelsiininkukkavettä. Aion kyllä tutustua tähän sarjaan tarkemmin. Kokeile säkin!


SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.