Huhtikuun kosmetiikkasuosikki

 


Valehtelematta ehdin nyt ensimmäistä kertaa tällä viikolla istahtaa tietokoneen äärelle. Aloitin uudessa maanantaina työssäoppimispaikassa ja kaikki on ollut sekavaa ja aikaavievää. Kävi ilmi, että en pystykään käteni takia tekemään töitä kyseisessä paikassa ja nyt joudun etsimään uutta paikkaa samalla, kun käyn koulua. Tekeminen ei todellakaan lopu ja oon ollut tällä viikolla niin superväsynyt, että nukahdin tänään tunnille, ja senkin jälkeen meinasin torkahdella koko loppupäivän. Huh. No, onneksi huomenna on perjantai. 

Tässä kuussa postaan kahdesta kosmetiikkatuotteesta, jotka kuitenkin liittyvät toisiinsa aika olennaisesti. Toisesta mulla on aika ristiriitaiset tuntemukset, mutta toinen pääsi saman tien oston jälkeen päivittäiseen käyttöön. Aloitetaan jälkimmäisestä.
Kyseessä on Maybellinen Brow Drama -sarjan väritön kulmageeli eli sculpting brow mascara. Olen käyttänyt kulmageeliä viimeksi joskus teini-ikäisenä - merkkinä taisi olla H&M tai joku vastaava halpakauppaketju. Silloin en oikein ymmärtänyt mitä sen kanssa pitäisi tehdä, ja mielestäni kulmista tuli sen myötä vain turhan tahmaiset. En tiedä käytänkö tätä tuotetta jotenkin eri tavalla, vai onko se vain hieman laadukkaampaa tavaraa, mutta tämä päinvastoin tuntuu kulmissa kevyeltä ja ilmavalta. Geeliä on superhelppo levittää tuon hassun muotoisen harjan ansiosta, ja sitä on aika vaikea sutia kulmiin liikaa. Mun kulmakarvoilla on tapana sojottaa aika moneen suuntaan, mutta pari vetoa tällä geelillä ja kaikki karvat pysyy siististi rivissä päivän loppuun saakka.

Kulmageelin kaveriksi ostin samaa sarjaa olevan Pomade Crayon kulmavärin. Halusin kokeilla tätä mielenkiintoiselta vaikuttavaa värikynämäistä tuotetta, sillä en oo löytänyt vielä sitä itselleni täydellistä kulmaväriä. En kuitenkaan oo ihan varma, tykkäänkö tästä. Plussaa tuote saa siitä, että se on superhelppo levittää, ja tuntuu levitettäessä samettiselta. Samasta syystä väriä kuitenkin lipsahtaa helposti liikaa, ja lopputuloksena saat iki-ihanat palkkimaiset kulmat, joita kukaan meistä ei varmaan halua.
Lisäksi tuote tuntuu lähtevän helposti karkaamaan kulmista iholle. Ihan hyvin tämä on päivän aikana pysynyt, kun olen kiinnittänyt sen geelillä, mutta levittäessä saa olla tarkkana ettei huido väriä kädellä pitkin otsaa. Näyttää nimittäin hyvin äkkiä siltä, että oot lätrännyt itseruskettavan kanssa ja hieronut sitä nimenomaan vain otsaan. Ei kovin houkutteleva näky. Iso miinus tulee myös siitä, että ainakaan niistä kaupoista joissa tavallisesti asioin, en ole löytänyt sävyä Blonde. Jouduin siis ostamaan testiin sävyn Medium Brown, joka tottakai on tällaiselle supervaalealle aivan liian tumma. Pakko kuitenkin loppuun vielä mainita, että kynän pakkaus on superkätevä. En kuitenkaan tule ostamaan tätä uudestaan.

Tämä oli nyt viimeinen postaus tässä blogin osoitteessa. Jatkoa seuraa heti viikonlopun aikana Lilyn puolella, jonne pääset tästä. Muistathan ottaa uuden osoitteen ylös, jos sulla ei sitä vielä ole, niin pääset seuraamaan jatkossakin mun juttujani. Palataan viimeistään sunnuntaina uudessa blogikodissa, moi siihen asti! 

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.