A magical place in the forestPiipahdettiin tänään ystäväni kanssa Hollolan Kiikunlähteellä. Ollaan puhuttu siitä jo pitkään, ja ihailtu muiden blogeissa ja Instagram-tileillä niitä toinen toistaan upeampia kuvia paikasta. Onneksi päästiin lopulta näkemään se omin silmin. Niille, jotka ette ole Kiikunlähteestä kuulleet (onko joku vielä voinut missata tän? :D), kyseessä on Suomen suurimpiin kuuluva - jollei suurin - lähdeallas, jossa on aivan mielettömän kirkas vesi. Lampi hohtaa turkoosina, eikä sitä millään voi olla huomaamatta kun sen ohi kävelee - vaikka se melko hyvin piilossa metsän keskellä sijaitseekin. 

Harmittavan tästä reissusta teki se, että en saanut paikan upeutta vangittua kuviin haluamallani tavalla. Tämänhetkinen kuvauskalustoni on melko vaatimaton, joten soveltaa piti ja paljon. Lisäksi aurinko oli jo laskemassa, joten sekään ei oikein auttanut kuvausprosessissa. Eiköhän tuonne kuitenkin eksytä uudestaan kesällä, joten uusi yritys silloin. Mutta jos mahdollista, käykää ehdottomasti tsekkaamassa lähde paikan päällä.

2 kommenttia

  1. Mäkin haluun käydä tuolla!! :) ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennään joku kerta! Kiitos ❤️

      Poista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.