Eikä sun fiilistä mikään pysty lyttääMiten me yhtäkkiä hypättiin jo maaliskuun neljänteen? Tämä viikko on hujahtanut ohi aivan mielettömän nopeasti - mutta niinpä toisaalta on koko alkuvuosi. Pidän maaliskuusta erityisen paljon siksi, että se tarkoittaa talven olevan ohi. Eihän talvi tietenkään tuolta ulkoa minnekään yhdessä yössä häviä, mutta kyllä se on aika mieltäylentävää ajatella että kevät ja kesä ovat koko ajan vähän lähempänä.
Monet täällä meillä päin ovat viettäneet tällä viikolla talvilomaa. Jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy lomailijoita, mitä te ootte tehneet? Meidän koulutukseen kuuluu lomaa vain ja ainoastaan heinäkuussa, joten koulutyö on jatkunut tällä viikolla ihan entiseen tapaan. Tälläkin hetkellä mun pitäisi olla kirjoittamassa koulutöitä tämän postauksen sijaan - mutta miksi on aina niin paljon mukavampaa tehdä jotain muuta kuin niitä ihan pakollisia juttuja?

No kyllä mä kohta syvennyn koulujuttuihin, mutta tulin ensin pikaisesti kertomaan menneen viikon kuulumisistani. Mulla on ollut ihan mielettömän kiva viikko. Oon ollut jatkuvasti menossa, ollaan nimittäin käyty monta kertaa ulkona syömässä, herkuteltu, laskettu mäkeä, juoruiltu ja nautittu elämästä.
Tähän väliin on lisäksi mahtunut paljon koulujuttuja ja lyhyitä yöunia, mutta myös pitkiä kävelylenkkejä, hyvää ruokaa ja ihanaa auringonpaistetta. Tää on ollut varsinainen herkutteluviikko, oon syönyt varmaan kaikkia mahdollisia herkkuja. Ensi maanantaina aloitan superdieetin, joka kestää seuraavat kuusi viikkoa. Kirjoittelen siitä ehkä enemmän ensi viikon puolella. Onneksi oon löytänyt monta hyvää korvaajaa herkuille.

Tiistaina ostin Citymarketista nämä Alpron uudet, kasviperäiset rahkat. Näissä on toistaiseksi kaksi makuvaihtoehtoa: mustaherukka ja passionhedelmä. Rakastuin tähän passionhedelmään, mutta sen seassa olevat isot siemenet tökkivät vähäsen. Nämä menevät joka tapauksessa ostoslistalle toistekin - kivaa että meille maitoa karttaville on nyt myös rahkaa vaihtoehtona. Toinen uusi herkku ovat nuo ylemmässä kuvassa näkyvät sokeriherneet, jotka maistuu ihan kesältä!
Nyt ryhdyn tekemään niitä kouluhommia, että voin ottaa loppuillan rennosti. Ihanaa viikonloppua kaikille! Tänään soi: Jonboi & Pikkis feat. Mäkki - Hymyilyttää

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.