Helmikuun kosmetiikkasuosikki

 


Tässä kuussa hehkutan tätä Biozellin Color Mask -shampoota. Muistattekin varmaan, kun sävytin marraskuussa hiukseni pinkeiksi Color Maskin Raspberry-sävyn avulla. Nyttemmin olen saanut takaisin oman värini, joka on melko kirkas vaalea. Sen saavuttamiseen vaadittiin aikamoinen kasa hopeashampoota ja lisänä käytin tätä Biozellin shampoota, jonka sävy on light beige.

Otin teille kuvan aineen sävystä, sillä itse yllätyin sen väristä. Toki hopeashampoota vuosia käyttäneenä pitäisi olla tottunut siihen, etteivät nämä vaaleille hiuksillekaan tarkoitetut aineet ole kuitenkaan väriltään vaaleita. Jotenkin tuo tumma ruskea kuitenkin säikäytti mut. Mutta ihan turhaan.
Ensinnäkin, shampoota on tarkoitus pitää päässä vain 1-2 minuuttia. Siinä ajassa ei juurikaan peruuttamattomia asioita ehdi tapahtua. Ja kuitenkin tämän sävyn on nimenomaan tarkoitus ylläpitää sitä hiusten viileää beigen sävyä. Jostain luin tämän syventävän ruskean hiusvärin hehkua, mutta kyllä tämä ainakin omaan päähän on soveltunut, vaikka blondi olenkin. Silloin tällöin käytettynä tästä tulee hiuksiini sellainen kiva, tuhkaan taittava vivahde. Tykkään!

Samalta merkiltähän löytyy nykyään myös shampoo ja hoitoaine, joissa ei ole värjääviä pigmenttejä. Niitä en ole itse testannut, mutta kuten kaikki nämä Color Mask -tuotteet, nekin on suunniteltu lisäämään hiusvärin kestävyyttä. Voisin siis kuvitella sellaisenkin olevan hyvä lisä hiustenhoitorutiineihin. Biozellin Color Maskit taitavat liikkua hinnoiltaan siinä 7-10 e paikkeilla - paikasta riippuen - mutta nämä shampoot ovat usein vielä hieman edullisempia.

Huomenna julkaisen muutaman ruokavinkin arkea helpottamaan, joten muista pysyä kuulolla!

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.