Tulppaaneja ja iltapäiväkahvitPoppakonstit eivät nyt auttaneet ja tulin kuin tulinkin kunnolla kipeäksi. Ei auttanut kuin ottaa sairaslomaa loppuviikoksi ja tietysti kamala syyllisyydentunne iski saman tien. Parikin päivää poissa koulusta tietää jälkeen jäämistä ja paljon kotitöitä.

Tiedän, että nyt pitäisi levätä täysillä ja antaa kropan parantaa itse itsensä mutta miksi se on niin vaikeaa? Tuntuu että pää käy koko ajan ylikierroksilla ja rauhoittuminen on mahdotonta. Pitäisi tehdä sitä ja tätä, olla koko ajan vauhdissa - ei saa laiskotella. Onko muilla samanlaisia vaikeuksia antaa itsensä ottaa rauhallisesti?


Oon viettänyt tällä viikolla yllättävän paljon aikaa keittiössä, jossa syntyi mm. näitä kuvissa näkyviä tomaatti-fetapasteijoita. Heti kun tästä vähän tervehdyn, jaan tännekin yhden tosi kivan kasvisruokareseptin. Kaavailen tässä myös pientä ostospostausta, sillä oon pitkästä aikaa shoppaillut muutamia superkivoja juttuja.

Nyt laitan Gossip Girlin pyörimään Netflixistä ja kääriydyn noin kolmeen lämpöiseen vilttiin. Ja juon inkiväärishotin!

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.