This is the beginning of anything you wantKuinka teidän vuodenvaihde sujui? Me söytiin herkkuja, poltettiin tähtisadetikkuja, tanssittiin, juotiin, tutustuttiin ihmisiin ja ylipäänsä nautittiin olostamme niin kotona kuin baarissakin. Vauhtia ei illasta puuttunut ja mahtui siihen draamaakin, mutta asiat selvitettiin seuraavana päivänä. Mä onnistuin satuttamaan siinä kaiken keskellä jalkani ja nyt nämä vuoden ekat päivät on menneet aika hitaasti. Ei  siis kovin hyvä alku mun uudelle vuodelle, joka piti viettää huomattavasti kivuttomammin kuin edeltäjänsä, mutta laitetaan tää vaikka vielä viime vuoden piikkiin... ;)

Ollaan vietetty iso osa ajasta sängyn pohjalla television ja Netflixin parissa, joten uusia kuvia ei ole ehtinyt kertymään. Taisin viettää ensimmäistä kertaa moooneen vuoteen myös kamerattoman uudenvuoden. Pari kuvaa löytyy mun Instagramista kuitenkin! Ehkä ihan hyvä ottaa tämä viikonloppu rauhallisesti ja yrittää korjata unirytmiä, mulla alkaa nimittäin ensi viikolla koulu (hui!), mikä tarkoittaa samalla yli puolen vuoden sairasloman päättymistä. Tulin moikkaamaan teitä vain pikaisesti ja kertomaan että hengissä ollaan ja jalkasäryistä huolimatta hyväntuulisena. Toivottavasti teidänkin uusi vuosi alkoi hyvällä mielellä. Palataan taas pian!

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.