Tammikuun kosmetiikkasuosikkiJoku teistä saattaa muistaa, kun shoppailin lokakuussa Stockmannin hulluilta päiviltä muutaman kivan jutun. Tämä Sim Sensitive System 4 shampoo oli yksi niistä, mutta otin tämän käyttöön vasta vähän aikaa sitten. System 4 on kotimainen, hajustamaton tuotesarja hiuspohjan hyvinvoinnille. 

Tämä Climbazole Shampoo 1 on suunnattu normaaleille ja rasvoittuville hiuksille sekä hiuspohjalle. Sen luvataan poistavan tehokkaasti hilseen ja kutinan sekä tasapainottavan hiuspohjaa. Sanotaan sen myös rauhoittavan ärtynyttä ihoa ja hoitavan hiusten yleiskuntoa. Käyttöohje on helppo ja selkeä: "Päivittäin tai tarpeen mukaan. Hiero kevyesti hiuksiin ja hiuspohjaan, anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti." Tekeekö aine sitten mitä lupaa?
Mulla on erittäin herkkä hiuspohja joka ärtyy helposti, joten kaipasin  nimenomaan sille tasapainotusta. Jokaisen käyttökerran jälkeen päänahka tuntuu terveeltä ja hiukset keveiltä sekä hyväkuntoisilta. Shampoon ominaistuoksu tuo mieleeni mantelit ja mäntysuovan, hajustamattomaksi tuotteeksi tämä tuoksahtaa melko voimakkaasti. Kun shampoota pesee pois, hiuksista tulee kokemukseni mukaan takkuisen ja vähän tahmaisen oloiset. En tiedä muuttuuko tilanne hiusten kuivaessa, sillä käytän itse vielä sen jälkeen kosteuttavaa hoitoainetta.

Ainakin tällä kombolla saan terveet ja elinvoimaiset hiukset sekä hiuspohjan, joten loppujen lopuksi valittamista ei ole. System 4 sarjan tuotteet ovat jonkin verran markettishampoita hinnakkaampia, joten joka pesukerralla tätä en luultavasti tule käyttämään. Melko varmasti tulen kuitenkin tutustumaan sarjaan enemmän tulevaisuudessa. Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.