Elämä on liian lyhyt tylsille koruilleMoi pitkästä aikaa! Tuntuipa jotenkin kotoisalta avata blogi ja alkaa rustailemaan tänne tuttuun tapaan. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet varsinaista säätämistä ja monia muutoksia - suurimpana tietenkin se että koulun alettua koko elämänrytmi heitti kuperkeikkaa ja vapaa-aika on todella kortilla. Monesti ennenkin oon avautunut täällä aiheesta päivänvalo + valokuvaaminen, mikä on täysin mahdoton yhdistelmä kun lähdet aamulla ennen seitsemää ja olet illalla kotona viiden jälkeen.

Tänään tuntuu ensimmäistä päivää siltä, että voisin tottua taas tähän rytmiin ja silmätkin pysyivät ongelmitta auki koko koulupäivän ajan - en tosin tiedä onko kyse siitä että alan vähitellen tottua tähän vai johtuuko se siitä että lähdin tänään vähän aiemmin pois kuumeisen olon takia. No, joka tapauksessa nyt alkoi viikonloppu ja aion pyhittää sen lähinnä voimien keräämiselle.
Luulenpa että blogin päivittäminenkin tulee taas helpommaksi kunhan kunnolla totun tähän uuteen rytmiin ja sen vaativuuteen. Niinhän se on että suurin osa tällaisista asioista on järjesteltävissä, mutta yleensä vuorokaudessa on silti liian vähän tunteja kaiken toteuttamiseen. Tänään tulin pikaisesti esittelemään parin viikon takaisia koruostoksiani. Kävin Megamyynti Areenalla ihan joissain muissa merkeissä eikä aikomuksena ollut suunnata koruhyllylle ostoksille. Pakko siihen oli kuitenkin pysähtyä, kun huomasin Iberon korujen olevan varsin hyvässä tarjouksessa. Hintaa niillä oli 1e/kpl. Kyllä, kaikki merkin korut maksoivat vain euron! Nappasin mukaani neljän euron edestä kaulakoruja sekä hiuspannan.
Hiuspannan onnistuin rikkomaan samaisen illan juhlahumussa - puolustuksekseni sen liimaus oli tosin jo ostaessa vähän heikko - mutta eipä se tällä hinnalla kauheasti jäänyt harmittamaan. Niinpä kuvissa näkyy vain kolme kaulakorua, joista tuo jättimäinen kilpikonna taitaa olla suosikkini. Mulla on ihan luvaton määrä kaulakoruja, joista loppujen lopuksi käytän vain murto-osaa. Mussa taitaa olla vähän koruharakan vikaa. Mutta eikös tähän päde vähän sama kuin kenkiin - ei niitä voi koskaan olla liikaa? ;)

Palaan toivottavasti lähiaikoina asiaan vegekokkauksen parissa - mulla on jo pari reseptiä takataskussa joten katsotaan mitä saan aikaiseksi. Ihanaa viikonloppua teille!

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.