The magic of Christmas
Alkaako siellä olla jo joulu juhlittu? Mulle olisi riittänyt jo aaton jälkeen, joten olen ihan iloinen että kohta palataan taas arkeen. Tänä vuonna ei vain oikein riittänyt sitä joulufiilistä nimeksikään - joululaulujen sijasta kuunneltiin Radio Rockia ja taisin syödä vain yhden kokonaisen lautasellisen jouluruokia. Jälkimmäisestä olen kyllä ihan iloinen, sillä ruokahaluttomuuden ansiosta olo on näin Tapaninpäivän iltana fyysisesti kevyempi kuin aikoihin. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2016. Vaikka joulumieli oli hukassa, näytti meillä silti jouluiselta.

Yksi tärkeimmistä asioista mulle on yleensä se, että saan ainakin muutaman kuvan talteen juhlapyhistä. Niitä on kiva katsella vuosienkin päästä, vaikka kuvanottohetkellä se tunnelma ei aivan katossa olisikaan. Niinpä tästäkin joulusta jäi kivoja muistoja tietokoneen uumeniin. Teen alkuperäisen suunnitelmani vastaisesti vielä lyhyen joululahjapostauksen, sillä sain muutaman niin kivan lahjan että haluan esitellä ne teillekin. Mikä teidän joulussa oli tänä vuonna parasta?

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.