Pikkujoulut, synttärit ja kaiken maailman juhlat




Hei ja ihanaa joulukuun toista! Mun viime päivät ovat menneet sellaisella vauhdilla eteenpäin, etten oo millään ehtinyt pyörähtämään täällä blogin puolella. Oikeastaan kaikki some-kanavat on jääneet tosi vähälle huomiolle. Suurimpana syynä tähän on se, että meillä oli parhaan ystäväni kanssa eilen syntymäpäivä (kyllä, siis tosiaankin molemmilla samana päivänä - tätä ovat ihmiset kummastelleet nyt jo vuosikymmenen ajan). Oikeastaan 18-vuotissynttäreiden jälkeen juhlistaminen on jäänyt hyvin vähälle, mutta tänä vuonna otettiin sitten ilo irti ihan kunnolla. Mutta nyt tein paluun arjen pariin ja palataanpa saman tien vielä muutama päivä taaksepäin, nimittäin lauantaisiin pikkujouluihin.




Illan tarjoilut pidin yksinkertaisina, sillä ei vieraitakaan ollut montaa. Tein feta-tomaattipasteijoita ja tarjolla oli pienimuotoinen juustotarjotin. Piparit ja sinihomejuusto yhdistelmänä ei petä koskaan! K teki myös meille syntymäpäiväkakun, kiitos siitä!




Kerroinkin viime viikolla tehneeni hiuksilleni jotain uutta ja siinä se nyt on! Värjäsin ne pinkiksi. Tai no oikeastaan sävytin. Kuten teistä moni tietääkin niin mulla on hyvin vaaleat hiukset luonnostaan enkä siis uskaltanut lähteä vaihtamaan niiden väriä kokonaan. Ostin hetken mielijohteesta Biozellin color mask -sävytteen sävyssä Raspberry ja tässä lopputulos. Aivan loistava tapa saada vähäksi aikaa vaihtelua hiustenväriin, jos kestovärjääminen ei kuitenkaan innosta. Tosin se täytyy muistaa, että kirkkaat sävyt vaativat näkyäkseen hyvin vaalean pohjan. Lisäksi sävytteellä "värjääminen" on siitä hankalaa, että lopputuloksesta on ainakin omasta mielestäni vaikea saada tasainen. Ensikertalaiseksi onnistuin kuitenkin mielestäni ihan hyvin. Vai mitä olette mieltä?




Hiusten lisäksi lupasin esitellä myös pikkujoulumeikkini, joka koostui melko klassisesta silmämeikistä ja kirkkaanpunaisista huulista. Huulipuna on itse asiassa niin kirkkaan värinen, että näyttää kuvissa enemmän fuksialta. No, ainakin se sointuu hyvin hiuksiini. En onnistunut saamaan meikin kimallusta näkyviin kuvissa, lisäsin siis huomattavasti enemmän glitteriä kuin normaalisti tekisin. Onnistuin saamaan osan siitä myös aivan muualle kuin luomiini ja ripsiini, joten kimalsin sitten koko illan ihan joka puolelta :D Noh, vähän lisää harjoitusta niin ehkä uuden vuoden meikki onnistuu jo paremmin.

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.