Joulukuun kosmetiikkasuosikki
Tässä kuussa en ole ehtinyt löytää mitään uutta suosikkia, joten turvaudun vanhaan lemppariin johon en tunnu kyllästyvän koskaan. Olen varsinainen huulirasva-addikti ja olenkin tainnut piilottaa huulirasvoja ympäri asuntoani sekä muutamiin laukkuihin, että sellainen olisi aina saatavilla. Baby Lipsit ovat jo melko "vanha juttu" ja tuttuja monistakin blogeista, mutta en voi olla hehkuttamatta näitä ihanuuksia taas kerran.

Näitä lempihuulirasvojanihan löytyy Suomenkin markkinoilta jo jos jonkinmoisissa sävyissä ja olen ehtinyt kuluttaa loppuun monen monta putkiloa. Testissä on ollut oranssihylsyinen Cherry Me, joka jättää nimensä mukaisesti syvän kirsikkaisen sävyn huulille; sekä liilassa pakkauksessa oleva Peach Kiss joka oli pitkäaikainen suosikkini sen kevyen persikkaisen sävyn vuoksi. Mustahylsyisestä Electro-sarjasta olen testannut Fierce n' Tangya eli kirkkaankeltaista rasvaa, joka tosin oli huulilla väritön. Saman sarjan Pink Shock on näistä kaikkein kirkkain pinkki, jonka olen omistanut.

Hoitavasta Dr. Rescue -sarjasta minulla on ollut kokeilussa Coral Crave sekä Just Peachy. Nämä rasvat tuoksuvat mentholille ja jättävät huulille sellaisen hieman pistelevän tunteen, jolloin syntyy ainakin mielikuva että jotain huulilla tapahtuu. Pidän näistä kuitenkin kaikkein vähiten, sillä molemmat sävyt jättivät oudon kerroksen väriä huulille ja niitä oli lähes mahdoton lisätä ilman peiliä.
Tämänhetkinen suosikkini on vaaleansinisessä hylsyssä oleva Peach Punch, joka muistuttaa aiempaa luottosävyäni Peach Kissia. Tämä on kuitenkin lähes sävytön ja antaa huulille lähinnä terveen kiillon. On siis selvää, että perushuulirasvana käytän mieluiten melko väritöntä mutta silti kauniin sävyn ja kiillon antavaa rasvaa. Toisinaan näin talviaikaan huuleni kuivuvat todella pahasti, jolloin otan avuksi kookosöljyn ja joskus esim. Bepanthen-rasvan. Suurimman osan ajasta Baby Lipsit kuitenkin riittävät kosteuttamaan huuliani ja jättävät miellyttävän tunteen pitkäksi aikaa.

Mitä Baby Lips -sävyjä olet itse kokeillut? Oletko löytänyt oman suosikin? Mä juoksen nyt ottamaan elämäni ensimmäisen itse paistetun kinkun uunista, hui! Joko siellä on jouluvalmistelut hyvällä mallilla?

2 kommenttia

 1. Mulla on siitä talvisarjasta mint candy ja sitten orange burst! kaipaisin enemmän väriä, joten täytyypi ostaa joku sellainen ;)
  Sarapara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan rakastunut nyt siihen talvisarjaankin kun sen lahjaksi sain ;) Noi pinkit on kyllä ainakin omasta kokemuksesta tosi pigmenttisiä että suosittelen jotain niistä jos väriä kaipaat!

   Poista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.