Marraskuun kosmetiikkasuosikki
Nyt kun pikkujoulukausi on parhaimmillaan - mullakin on tiedossa pikkujoulut tällä viikolla! - ajattelin vinkata uudesta löydöstäni. En ole mikään glitterin ja kimalluksen ylin ystävä, mutta ehkä tämän vuodenajan pimeys ja kaupungille ripustetut jouluvalot saivat mut kaipaamaan pientä säihkettä pikkujoulumeikkiini. 

Epäröin erilaisten glittermaskaroiden, -eyelinereiden sekä -luomivärien välillä, mutta en halunnut ostaa mitään liian kallista sillä tiesin ettei sitä tulisi käytettyä kuin erityistapauksissa. Törmäsin tähän Lumenen hopeansävyiseen glittermaskaraan hintaan 11,90e ja myönnän, että edullinen hinta oli ratkaiseva tekijä. Tätä saa myös kultaisena, mutta tunnen oloni huomattavasti kotoisammaksi hopeassa. Käytän lähes aina hopeisia korujakin.
Maskaraa on siis tarkoitus laittaa mustan (tai eipäs nyt ajatella niin rajoitetusti, vaikka sinisen jos siltä tuntuu) ripsivärin päälle. Siinä on runsaasti tuollaisia glitterhippuja, jotka levitetään ripsiin harjamaisella päällä. Monista tavallisista ripsiväreistä poiketen pää ei kuitenkaan ole varsinainen harja, vaan kokonaan kovaa muovia.

Petyin hieman siihen, kuinka vähän glitteriä tarttuu ripsiin. Kerrostamalla sitä saa laitettua lisää, mutta kannattaa olla varovainen ettei sitä tule liikaa. Muuten saat katsella näkökentässäsi koko illan isoja glitterpaakkuja ja voin taata että se alkaa ärsyttämään jossain vaiheessa. Toisaalta hillitty määrä glitteriä ei pääse ainakaan näyttämään liian mauttomalta ja se tuo kauniin kimmellyksen katseeseen aina kun valo osuu ripsiin. Helpottaa siis entisestään vaikutuksen tekemistä siihen, kenen kanssa tulee pidettyä pientä silmäpeliä pikkujouluissa ;)

Huh, tulipa sitten käytettyä sanaa glitter melko ahkerasti... Kerta vielä kiellon päälle. Itse ajattelin yhdistää meikkiin valmiiksi kaapista löytyvän glitterluomivärin. Luultavasti täydennän lookin tuolla täydellisellä punaisella huulipunalla, joka vilahtaa näissä kuvissakin. Haluaisitteko nähdä valmiin pikkujoulumeikkini täällä bloginkin puolella? Nyt saa äänestää!

2 kommenttia

 1. Vauu tuo glittermaskara vaikuttaa ihanalta! Uskaltautuiskohan testaamaan.. :)

  lauraansku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella :) Ei tuolla hintaakaan niin hirveästi ole, jos tulee useamman kerran käyttöön kuitenkin. Ainakin uudeksi vuodeksi suunnittelin itse seuraavaa käyttökertaa ;) Kiitos kommentista!

   Poista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.