Halloween-bileet
K kutsui meidät taas perinteeksi muodostuneisiin Halloween-juhliin lauantaina. En voinut mennä ihan täysillä tämän kylkiluunmurtuman kanssa, mutta K oli nähnyt hurjasti vaivaa ja bileet oli aivan mahtavat! Ihmiset oli ihania, kaikilla tuntui olevan superhauskaa, ruoka oli herkullista ja jopa mun etukäteen tekemä soittolista upposi ihmisiin ihan hyvin. Tällaisia iltoja ehdottomasti lisää <3Mun ehdoton lemppariherkku illalta oli nakkimuumiot, joita K tekee yleensä joka vuosi. Tänä vuonna pöydästä löytyi mm. myös Red velvet -kuppikakkuja, jollaisia oon halunnut aina maistaa. Ja herkkuahan nekin olivat! Lääkeruiskuihin tehdyt shotit olivat myös suosittuja.


Aloinkin jo suunnittelemaan pikkujouluja, nyt kun eletään jo marraskuuta ja pikkujoulukausi alkoi. Hurjaa, jouluunkaan ei oo enää pitkä aika! Huomenna on tosi jännä päivä, se määrittää hyvin pitkälti mun seuraavat kaksi vuotta. Pitäkää peukkuja että pärjään hyvin!

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.