Lokakuun kosmetiikkasuosikkiEnsinnäkin, suuri hatunnosto kaikille kauneusbloggaajille jotka näette valtavasti vaivaa esitellessänne erilaisia tuotteita. Sain taas kokea kantapään kautta kuinka vaikeaa oman naaman kuvaaminen tähän tarkoitukseen onkaan. En edes harkinnut tekeväni samalla laajempaa arkimeikkipostausta vaan jätän sen suosiolla ajankohtaan jolloin olen taas jotakuinkin täysissä ruumiin- ja sielunvoimissa. No, joka tapauksessa tämän kuukauden lemppariksi kohosi äskettäin hankkimani Lancômen Hypnôse-ripsiväri.

Oon jo pitkään käyttänyt Max Factorin 2000 Calorie -ripsaria, sillä koen sen tarjoavan ns. markettikosmetiikan puolelta mulle eniten sitä mitä ripsivärissä kaipaan. Erottelevuutta, tuuheutta, kestävyyttä. Mulla on luonnostaan melko pitkät ripset, mutta koska oon todella vaalea, niitä ei näe lähes ollenkaan ilman meikkiä. Ne ovat myös todella hennot ja liian kova harja voi katkoa niitä helposti. Käytän aina vedenkestävää ripsaria, sillä mun piikkisuorat ripset ei pysy taivutettuina hetkeäkään ilman sitä. Onnekseni myös Hypnôsea sai vedenkestävänä versiona, siitähän kertoo tuo sininen rinkula tuotteen pakkauksessa.
Ennen-kuva "ilman ripsiä", käytännössä siis saa katsoa tarkkaan että huomaa niiden olemassaolon. Oon muuten ihan tyytyväinen siihen että olen perinyt tämän vaaleuden vanhemmiltani, mutta toisinaan ärsyttää näyttää kamalan kalpealta ja väsyneeltä ilman meikkiä.

Tältä taas ripset näyttävät yhden Hypnôse-kerroksen jäljiltä. Edelleen tietynlaista hentoutta huomattavissa, mistä syystä yleensä käytänkin ripsivärin lisäksi vähintään eyelineria ja usein myös luomiväriä. Silti mulle ilmestyi yhtäkkiä jostain ripset. Toisinaan kiireaamuina tyydyn pelkkään ripsiväriin sillä jo se piristää ilmettä mukavasti. Lancôme tekee kaiken saman kuin tuo mun luottoripsari, mutta pysyy vielä tiukemmin ripsissä. Ainakin tämä vedenkestävä versio. Harja on mukavan pehmeä ja hyvän muotoinen, joten väri levittyy tasaisesti eikä paakkuunnu ripsiin. Melko suolainen hinta on ainoa asia joka luultavasti estää mua käyttämästä tätä ripsiväriä pidemmällä tähtäimellä, mutta hyvä tietää että laatukosmetiikan puolelta löytyi ainakin tällä kertaa hyvin toimiva tuote.

Mun postaustahti, kuten oikeastaan kaikki muutkin mun suunnitelmat lähiaikoina, menivät uusiksi koska olen tällä hetkellä vuodelevossa murtuneen kylkiluun takia. Sain uuden mahdollisuuden mahdollisien tulevien opiskeluiden suhteen ja nyt en voi tehdä mitään mikä vaarantaisi sen että pääsen ensi viikolla tekemään soveltuvuustestejä samaan aikaan kuin muutkin. Nyt siis toivon vain pikaista paranemista ja yritän päästä päivittämään tännekin taas pian. Aurinkoista torstai-iltapäivää kaikille!

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.