Feminiinisiä työkaluja ja pippurinen pöytälamppu

Ootte varmasti kuulleet jo kyllästymiseen asti siitä, kuinka mulla ei tällä hetkellä ole omaa asuntoa jota sisustaa. Oon siinä mielessä hyvinkin pahasti materialisti, että tahdon ympärilleni omannäköisiäni tavaroita ja inspiroidun paljon helpommin kun ympäristö miellyttää omaa silmääni. Kuten moni tietää, viihdyn parhaiten hillittyjen värien keskellä ja tämänhetkisessä asumisratkaisussa tämä ei toteudu juuri lainkaan. Viime aikoina oon ostanut joitain yksittäisiä sisustusesineitä ja -tarvikkeita, jotta tuntisin oloni vähän kotoisammaksi.

Uuteen kotiin muuttaminen on viivästynyt alkuperäisestä suunnitelmasta, eikä luultavasti tule enää tapahtumaan tämän vuoden aikana. Suurin osa omaisuudestani on pakattuna muuttolaatikoihin ja -säkkeihin ja näen niiden sisällön vasta muuton jälkeen. Yksi niistä asioista, joita oon erityisesti kaivannut keittiön puolella on leivänpaahdin. Tänään pyörähdin Clas Ohlsonilla ja sinne oli tullut uusia pienkodinkoneita. Sarjaan kuului muistaakseni tehosekoitin, vedenkeitin sekä leivänpaahdin, ja rakastuin niiden linjakkaaseen ulkonäköön heti ensisilmäyksellä. En kuitenkaan vielä ostanut leivänpaahdinta, sillä en osannut valita väriä mustan, valkoisen, kuparin ja harmaan väliltä. Kaikki houkuttelevat omalla tavallaan, mutta alan kallistua valkoisen puoleen sen ajattomuuden vuoksi. Toisaalta kupari olisi ainakin taatusti erilainen. Minkä itse valitsisit?




Jotain kuparin väristä Clasulta kuitenkin tarttui mukaan. Mulla on ollut täällä makuuhuoneessa valo-ongelma, sillä tämä kämppä on joskus aikoinaan muutettu yksiöstä kaksioksi, eikä kummassakaan näistä huoneista ole paikkaa kattolampulle. Olen tottunut aina omistamaan kattolampun, joten vaihtoehtoisen ratkaisun löytäminen tuntui alkuun haastavalta. Pieneen huoneeseen ei meinaa mahtua jalkalamppu ja seinälamppua ei viitsi vuokrakämpässä ruveta kiinnittämään. Nyt löysin simppelin, pienen mutta sitäkin pippurisemman ratkaisun. Tämä söpö pöytälamppu maksoi vain 9,99e ja se sopii mainiosti ikkunalaudalle valaisemaan pimeneviä syysiltoja. Ja hyvin se valaiseekin. Oon taas innostunut lukemaan, joten nyt pystyn keskittymään hyvään kirjaan sängyn pohjallakin. Lähtiessä nappasin kaupasta vielä jotain pientä mukaan.




En ole koskaan ajatellut työkaluja osana sisustusta, mutta kun näin nämä mitat joista löytyi värivaihtoehtoja vaikka kuinka, totesin että miksei. Onhan tämä aika feminiininen, mutta kuka sanoo ettei mittaushommia voi hoitaa tyylikkäästi? Harkitsin hetken myös pinkkiä väriä, mutta siitä tuli lähinnä mieleen ne naisille tarkoitetut vaaleanpunaiset työkalusalkut joilla ei loppujen lopuksi tee yhtään mitään.




Viimeksi kun piipahdettiin Ikeassa, ostin pitkään haaveilemani peltiämpärin suuremmassa koossa. Käytän sitä tällä hetkellä pahvi- ja kartonkijätteen säilyttämiseen. Seuraavalla kerralla ajattelin ostaa sen pienemmän valkoisena. Musta nämä sopivat ihan kivasti sisutukseen, mutta ovat samalla myös käytännöllisiä. Samoin tämä Kärkkäiseltä löytämäni muistitaulu, johon voi kirjata ylös kaikenlaista muistettavaa. Rakastan listojen tekemistä, joten tälle tulee varmasti löytymään käyttöä. Mitä tykkäätte? Kertokaa mielipiteitä siitä leivänpaahtimen väristä, jooko!

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.