Syyskuun kosmetiikkasuosikki

Nytpä se syyskuukin jo vetelee viimeisiään, joten eiköhän pidemmittä puheitta tutustuta mun tämän kuukauden kosmetiikkavinkkiin. Oon käynyt vuosien varrella läpi lukemattoman määrän erilaisia ihonhoitotuotteita ja mun ihonhoitorutiinit on vaihdelleet vimmatusti. Nyt koen löytäneeni jonkinlaisen tasapainon jokapäiväisten rutiinieni suhteen ja täytyy sanoa, että loppujen lopuksi todellakin vähempi on parempi. 

Toisinaan käytettäviä kuorintoja yms. syväpuhdistavia hoitoja lukuunottamatta en oikeastaan enää käytä kuin edellisessä kosmetiikkapostauksessa esittelemääni misellivettä puhdistamaan ihon. Sen jälkeen kosteutan kasvoni tällä Loréalin Triple Active Day -voiteella. Mulla on hyvin herkkä ja kuiva iho, joten sopivan kosteusvoiteen löytäminen on ollut todellakin työn ja tuskan takana. Nyt koen löytäneeni hyvän perusvoiteen, joka sopii nimenomaan iholleni.
Tuotteen luvataan tarjoavan pitkäkestoista kosteutusta, suojaavan ihoa E-vitamiinin sekä UV-suojan avulla ja vahvistavan ihon omaa suojaavaa pintaa jättäen miellyttävän pehmeän tunteen. Voiteen suojaavuuteen en erityisemmin osaa ottaa kantaa, mutta tarpeeksi kevyt rasva imeytyy ihoon nopeasti jättäen kuitenkin pitkäksi aikaa kosteutetun ja pehmeän tunteen. Olen ottanut tavaksi käyttää tätä aina ehtiessäni aamuin sekä illoin, mitä helpottaa huomattavasti voiteen nopea imeytyminen.

50 ml purkki on suht riittoisa, ostin tämän muistaakseni joskus kesä-heinäkuussa eikä tuote näytä olevan loppumassa vielä ihan heti. Purkin hinta ymmärtääkseni vaihtelee jonkin verran ostopaikasta riippuen, mutta alle 10e se taitaa useimmissa paikoissa olla. Tämänkin taisin löytää ihan Tokmannilta, eli ostopaikkoja pitäisi löytyä helposti. Jostain luin, että siinä vastaavassa tällaisessa mutta normaalille iholle tarkoitetussa voiteessa olisi järkyttävän voimakas tuoksu, mutta mielestäni tässä herkän ihon versiossa ei ole samaa ongelmaa. Nimimerkillä: en voi käyttää Nivean perusvoiteita kun en siedä niiden voimakasta tuoksua.

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.