Maybe somewhere the nights are bright

Pientä mielikuvituksen puutetta havaittavissa. Mietin varmaan puoli tuntia hyvää otsikkoa tälle postaukselle mutta en keksinyt mitään. Näin tän lauseen jossain sivulla ja senpä nyt sitten nappasin käyttööni - vaikka eihän se taas liity postauksen aiheeseen mitenkään muuten kuin että molemmissa on kyse yöstä. Oon edelleen toipilas enkä jaksa keskittyä kirjoittamiseen kovin pitkään, joten jaan muutaman kuvan edellisen viikonlopun yötivolista.

Tämä oli toinen kerta kun oon päässyt käymään yötivolissa ja musta se tunnelma on aivan ihana. Tykkään kyllä tivoleista ja huvipuistoista ihan päiväsaikaankin, mutta onhan siinä jotain erikoisen hienoa kun laitteiden valot vilkkuu pimeässä, musiikki pauhaa ja ihmiset kiljahtelee onnellisena laitteissa. Odotin koko kesän että pääsisin maailmanpyörään, ja tuolla mä lopulta pääsin! Vaikka ylhäällä oli jäätävän kylmä, oli kiva katsella hyvin valaistua satamaa vähän erilaisesta kuvakulmasta. Maailmanpyörä oli selvästi mun suosikki, kun lähes kaikki kuvatkin on siitä... Ei voitu käydä monessakaan laitteessa mun vastaleikatun käden takia, mutta kyllä tuolla kannatti pyörähtää ihan jo sen tunnelman vuoksi.


Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.