Yves Rocher kynsilakkapaketti
Musta tuntuu, että mun elämä on paljon kiireisempää näin sairaslomalla, kuin mitä se on silloin kun mä käyn töissä. Tälläkään viikolla en oo ehtinyt istua alas ja tietokoneen ääreen ennen kuin joskus puoliltaöin tai myöhemmin - ja silloin oon jo niin väsynyt etten jaksa enää tehdä mitään kovin järkevää. Lainasin maanantaina pitkästä aikaa kirjoja kirjastosta ja nyt en ehdi lukemaan niitäkään. Mutta toisaalta en valita, koska rakastan auringonpaistetta ja vietän aurinkoiset päivät mieluummin ulkosalla - vaikkakin kiireisenä - kuin sisällä kököttäen.

On tässä jotain muutakin hyvää. Mun lähes viikottaiseksi rutiiniksi muodostuneet lääkärikäynnit alkavat vihdoin tuottaa tulosta ja tällä viikolla asiat on näyttäneet jopa etenevän johonkin suuntaan. Lääkäri tekee vasta ensi viikolla lopullisen päätöksen, mutta saatan vihdoin saada apua jatkuvaan väsymykseeni ja voimattomuuden tunteeseen, sekä samalla ehkä myös muihin terveysongelmiin. Mutta en kyllästytä teitä tämän enempää lääkäriasioilla. Kävin nimittäin tänään postissa ja sain vihdoin erittäin mieluisan paketin kotiin asti.
Osallistuin kesän alussa Yves Rocherin kilpailuun, jossa piti julkaista kuva vähintään kolmella erivärisellä kynsilakalla lakatuista kynsistä. Kilpailuun pystyi osallistumaan ainakin Twitterissä ja Instagramissa. Itse osallistuin Instagramissa, pääset halutessasi näkemään mun kilpailukuvan tästä. En yleensä koskaan voita mitään, mutta nyt pääsin peräti toiselle sijalle. Ensimmäiseksi tullut voitti muistaakseni kauneustuotteita vuodeksi - sekin palkinto olisi ollut enemmän kuin mieluinen. Mutta tykkään omastanikin, sain nimittäin 48 kynsilakan pakkauksen Yves Rocherin uusia Speaking Colors -lakkoja.
Paketti oli vielä varsin söpösti pakattu ja lakat tulivat hienosti ehjinä perille. Vaikka ehdin jo muuttaa tässä välissä ja aikaa kului, löysi paketti silti lopulta oikeaan paikkaan. Kun avasin paketin, ihastelin hetken aikaa vaan tätä värien paljoutta. Värilakkojen seasta löytyi myös aluslakka, flawless finish -aluslakka, päällyslakka, gel effect -päällyslakka, pikakuivattaja sekä jonkinlainen öljyeliksiiri. Paketti on siis todellakin monipuolinen. En oo koskaan ollut mikään kynsitaitelija, mutta tykkään silti useimmiten käyttää kynsilakkaa. Näistä herkullisista väreistä löytyy vaihtoehtoja varmasti todella pitkäksi aikaa. Kiitos siis Yves Rocher ihan hurjan paljon! Mitkä näistä on sun suosikkivärejä? 

Ps. Seuraile mun Instagramia, taidan lähipäivinä tehdä jonkun kivan manikyyrin jonka julkaisen sitten siellä. Huomenna käydään tsekkaamassa eräs uusi ravintola Lahdessa ja tarkoituksena olisi tehdä siitäkin pientä esittelyä teille. Mutta nyt painelen nukkumaan, ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.