Elokuun kosmetiikkasuosikki

Taas on se aika kuukaudesta, nimittäin kosmetiikkalempparin vuoro. Tässä kuussa esittelyyn pääsee tuote, jonka nimeen oon vannonut nyt muutaman kuukauden. Ensimmäisen pullon käytin itse asiassa loppuun juuri viime viikolla. Multa löytyy tätä tuotetta kahdessa eri muodossa - pullossa sekä helppokäyttöisinä puhdistusliinoina -  mutta tavara on luonnollisesti molemmissa samaa. Ja tuotehan on nimeltään Garnierin Micellar Cleansing Water.

Joku aika sitten tästä kohistiin monessa blogissa ja liian heikkona vastustamaan blogimaailman paineita ryntäsin minäkin hakemaan oman pullolliseni. Aioin kertoa tästä puhdistustuotteesta jo vanhassa blogissani, mutta koska 400 ml pullo oli niin riittoisa että aine loppui tosiaan vasta äskettäin, ajattelin että nyt on parempi hetki ottaa tuote puheeksi. Olenpahan ainakin testannut sitä ihan ajan kanssa. Mitä tämä paljon puhuttu misellivesi sitten käytännössä on?
Misellivesi sisältää mikroskooppisen pieniä misellihiukkasia, jotka vetävät likaa puoleensa kuin magneetti. Siksi tämä puhdistusvesi soveltuu epäpuhtauksien puhdistukseen, meikin poistoon, kuin myös kasvovedeksi. Kasvojen puhdistus onnistuu ennätysajassa, etkä tarvitse vettä tai muuta kosmetiikkaa. Yksi erittäin riittoisa pullollinen hoitaa kaiken. Itse käytän päivinä, jolloin en ole meikannut, yhden miselliveteen kostutetun kasvolapun puhdistamaan kasvot ja se riittää hyvin. Jos taas olen meikannut, puhdistan ensin muun naaman yhdellä lapulla ja vedenkestävän silmämeikin toisella. Ja puhdasta tulee. Lisäksi aine jättää kasvoille miellyttävän raikkaan tunteen ja sopii loistavasti myös kuivalle iholle. Ihoa ei tarvitse huuhdella erikseen tämän jälkeen.

Toisinaan jos olen erityisen laiska tai kiireinen (esim. baari-illan tai pitkän työpäivän jälkeen), otan esiin samaa ainetta sisältävän puhdistusliinan ja käyn kasvot läpi sen avulla. Nämä liinat ovat mun ehdoton suosikki - tämän nopeampaa ja helpompaa puhdistusta on enää vaikea saada. En enää koskaan jätä meikkejä yön ajaksi kasvoille, vaikka olisin kuinka väsynyt illalla. Näiden liinojen avulla meikinpoisto onnistuu puolessa minuutissa täydellisesti. Todellinen kiirepäivien pelastaja. Jos et ole vielä kokeillut tätä misellivettä, ota se viimeistään nyt kokeiluun! En usko että tulet katumaan.

2 kommenttia

  1. saan täältä aina hyvät vinkit ;) täytyykin ehkä kokeilla myös tota! mutta kuules, http://varjoa-ja-valoa.blogspot.fi/2015/08/all-about-my-hair-tag.html sulle on haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että ei mene hukkaan nää mun höpöttelyt! :D Jee ryhdyn heti työstämään haastetta :)

      Poista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.