Santa Cruz last weekend
Mun kesään ei tänäkään vuonna mahdu festareita, mutta se ei sinänsä haittaa sillä oon päässyt katsomaan tätä upeaa bändiä jo pariin otteeseen. Eikä se todellakaan jää tähän. En ole vuosiin fanittanut mitään bändiä näin suuresti, mutta nämä pojat nuoret miehet on vieneet mun sydämen aivan täysin. Oltiin lauantaina Hämeenlinnassa Suistoklubilla kuuntelemassa näitä ja voi apua mikä keikka se olikaan!

Tyypit osaavat todellakin ottaa lavan haltuun ja villitä yleisön. Suistoklubi oli ihanan tunnelmallinen ja olohuonemainen paikka ja päästiinkin näkemään bändi aika läheltä. Toki ihan eturiviin olisi ollut huikeaa päästä, ja kuvistakin olisi tullut näyttävämpiä, mutta olin ihan tyytyväinen tähänkin. Jos vanha kunnon rokki uudenlaisella twistillä ja vauhdikkaalla menolla uppoaa yhtään - ja olet vielä jotenkin onnistunut elämään kuuntelematta Santa Cruzia - en voi muuta sanoa kuin että kuuntele ja pian! Ja käy tsekkaamassa meno paikan päällä, sillä näiltä ei energiaa puutu.

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.