Kuukauden kosmetiikkasuosikki

Viimekuinen Vaseline spray -postaus oli niin tykätty, että ajattelin ottaa tavaksi esitellä joka kuukausi jonkun kosmetiikkalempparini. Mitäs olette mieltä, kuulostaako kiinnostavalta? Itse ainakin tykkään lukea muiden blogeista tällaisia postaussarjoja, ainakin on joka kuukausi jotain odotettavaa. Tässä kuussa esittelyyn asti pääsi tuote nimeltä Maybelline Baby Skin instant pore eraser.
Nimensä mukaisesti tämä meikinpohjustustuote häivyttää ihohuokosia ja luo iholle silkkisen pinnan häivyttäen myös epätasaisuuksia. En ole käyttänyt primereita enää vuosiin, sillä mun iholla ne yleensä vain vaikeuttivat meikkivoiteen levitystä ja pysymistä. Tämä on kuitenkin sopivan kevyt, geelimäinen tuote, jota tarvitsee sipaista iholle hyvin vähän kerrallaan. Jos ei käytä meikkivoidetta lainkaan, tätä voi silti käyttää häivyttämään niitä ihohuokosia.

Samaa Baby Skin -sarjaa on olemassa myös instant fatique blur -versio, jonka olisin ostanut mutta se oli ehtinyt loppua "meidän" kaupasta. Sen luvataan tekevän ihosta raikkaan ja levänneen näköinen välittömästi. Näitä pohjustusvoiteita löytyy ainakin isoista marketeista noin 8-10 euron hintaan ja 22 ml putkilo vaikuttaa hyvin riittoisalta. Omani ostin ihan Tokmannilta. Ostan kokeiluun sen toisenkin version kunhan saan sen käsiini.

Ei kommentteja

Ihanaa, että tulit vierailulle! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.