Kuparia ja siksakkia

Nyt, kun mulla ei varsinaisesti ole omaa asuntoa, kaipaan sisustamista. Ensimmäisissä asunnoissa asuessani en ajatellut suuremmin asunnon tyyliä - sisustin lähinnä kotoa saaduilla tai kirpputorilta huolimattomasti haalituilla huonekaluilla ja tavaroilla. Kolmanteen omaan asuntoon muutettuani aloin lukemaan sisustusblogeja ja kiinnostuin sisustamisesta. Alku oli erittäin haparoiva, enkä oikein tiennyt minkälaista tyyliä tahtoisin. Kokeilin romanttista ja tyttömäistä, goottimaisen mustanpuhuvaa, ja kaikkea siltä väliltä. Muutaman vuoden aikana sisustustyylini menikin pariin kertaan aivan uusiksi. Edellinen asunto alkoi vihdoin tuntumaan aidosti omanlaiselta.
Viihdyn parhaiten musta-valko-harmaa-painotteisessa värimaailmassa. Toisinaan lisään piristykseksi jotain värejä. Keväällä innostuin keltaisesta ja sittemmin tuli kupari-villitys, joka jyllää edelleen vahvasti. Asunnottomuus on onneksi vain väliaikaista ja sormet syyhyten odotan, että pääsen suunnittelemaan tulevan asuntoni sisustusta. Olen yrittänyt pitää ostohaluni kurissa, etten lisäisi tulevaa muuttokuormaani entisestään, mutta menneellä viikolla menetin hetkeksi hillintäni. Kävimme Ikeassa, josta mun ei ollut tarkoitus ostaa yhtään mitään, mutta saavuin kotiin  täyden Ikea-kassin kanssa. No, yritin silti käyttää järkeä ja ostin vain asioita, joiden tiedän olevan tarpeellisia uudessa kodissa. Niitä ostoksia tulette aivan varmasti näkemään syksymmällä. Yllä näkyvät kynttiläkipot taas kotiutin alkuviikosta Hemtexin alennusmyynneistä.
Myös tämä silmiäsärkevän kaunis siksak-kuvioinen matto löytyi Hemtexistä. Matto ei ollut alennuksessa, mutta 70 x 140 cm koossa tämä maksoi vain 10,95e. En voinut millään jättää moista löytöä kauppaan, sillä kaipasin aina vanhan asuntoni eteiseen kivannäköistä muovimattoa, mutta en koskaan löytänyt sopivaa. Nyt mulla on sellainen jo valmiina uuteen kämppään. Noh, eipä ne viikon ostokset vielä siihenkään jääneet.
Eilen sitten reissattiin Pohjanmaalle hakemaan mulle uutta autoa. Se oli ensimmäinen kerta koskaan kun matkasin sinne päin Suomea, joten matkan varrella oli ehdottomasti käytävä jossain täkäläisessä paikassa. Aika oli ikävä kyllä rajallinen muutenkin pitkällä reissulla, joten ehdimme pysähtyä vain Halpa-Hallissa. Uusi kokemus sekin silti oli. Sielläkin olisi ollut ihania ja edullisia sisustustavaroita hyllyt täynnä, mutta hillitsin itseni ja ostin siltä osastolta vain tämän I love to cook -purnukan. Rakastan järjestellä asioita ja erilaiset säilytyspurkit sekä -pullot kuuluvat suosikkeihini. Siinä mielessä ihan perusteltu ostos siis, ainahan säilytyspurnukoita tarvitsee. Eikö?

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.