Missä kaikkialla blogia voi seurata?


Nyt kun blogi on ollut jo hetkisen pystyssä, ajattelin tehdä tällä kertaa vähän erilaisen postauksen blogin seuraamisesta. Olen itse lukenut blogeja vuosien ajan ja vasta viime aikoina olen löytänyt itselleni sopivimmat tavat seurata niitä. Minulle on tärkeää, että näen kaikki seuraamani blogit samasta paikasta ja saan tarvittaessa reaaliaikaisen ilmoituksen aina kun johonkin blogiin ilmestyy uutta luettavaa. Itselleni paras paikka seurata kaikkia lukemiani blogeja on ehdottomasti Bloglovin'. Myös oma blogini löytyy sieltä, pääset seuraaman sitä suoraan tästä. Bloglovin' on siitä kätevä sivusto, että se on erittäin helppokäyttöinen ja sen voi ladata mobiiliversiona joka ilmoittaa aina kun kuhunkin blogiin ilmestyy uusi postaus. Näin pysyy aina ajantasalla.

Toinen paikka missä olen viime aikoina pyrkinyt aktivoitumaan on Facebook. Tein heti alkuun blogilleni oman Facebook-sivun, josta voit tykätä täällä. Facebookissa seuraaminen kannattaa siksi, että sinne tulee paitsi linkki jokaiseen uusimpaan postaukseeni, myös välillä muita kuulumisia joita en koe tärkeäksi kirjoittaa tänne blogiin asti. Sama juttu on oikeastaan Instagram-tilini kanssa. Seuraan itse mieluiten sellaisia ihmisiä, jotka päivittävät Instaan suht usein, joten pyrin itsekin lisäämään sinne jotain lähes päivittäin. Niistä kuvista suurin osa ei koskaan päädy blogiin asti, joten jos haluat nähdä elämästäni laajemman siivun, suosittelen seuraamaan siellä.

Viimeisenä haluaisin mainita Pinterestin. Tiedoksi niille, jotka eivät vielä tiedä mikä se on, Pinterest on paikka jonne voi kerätä inspiraatiotauluja melkeinpä mistä tahansa aiheesta. Koukutuin itse paikkaan jo muutama vuosi sitten ja lisäilen sinne viikottain asioita niin ruoasta, ulkonäöstä, liikunnasta kuin sisustuksestakin. Profiilissani on myös oma taulunsa itse kuvaamilleni kuville. Sinne lisään silloin tällöin parhaita paloja blogista. Jos tässä tuli kerralla liikaa informaatiota, etkä vielä oikein tiedä mikä olisi itsellesi sopivin tapa seurata blogiani, pääset kaikkiin yllä lueteltuihin paikkoihin milloin tahansa blogin sivupalkissa olevista kuvakkeista. Jos haluat perinteiseen tapaan liittyä lukijaksi täällä bloggerissa, löytyy siihenkin oma Join-nappinsa sivupalkista.

Tämä oli vähän kuivahko postaus, mutta omalla tavallaan hyvin tärkeä. Jos aiheesta jäi jotain kysyttävää niin laita ihmeessä kommenttia tulemaan. Myös sähköpostilla tavoittaa tarvittaessa. Viikonlopun aikana  lupaan postata vähän vähemmän kuivaa asiaa, silloin jutellaan ensimmäistä kertaa yhdestä itselleni tärkeästä asiasta, nimittäin sisustamisesta. Palataan pian!

Ei kommentteja

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.