Flower crown for summer

Ur & Penn on yksi mun suosikkikaupoista kun puhutaan asusteista. Siellä on vaikka minkälaiseen tyyliin sopivaa korua, kelloa ja muuta asustetta. Usein myös erittäin edulliseen hintaan. Monesti koko paikka pääsee kuitenkin unohtumaan, tai onnistun sivuuttamaan sen jotenkin, mutta pari viikkoa sitten otin asiakseni piipahtaa kyseisessä kaupassa. No okei, myönnän... olin oikeasti matkalla viereiseen Glitteriin. Mutta säästyinpä loppujen lopuksi Glitterin reissulta. Lähdin nimittäin ostamaan vain yhtä asiaa ja sen sain tästä kaupasta.
En oikeastaan tiennyt millaisen kukkapannan halusin, tiesin vain että haluan juhannukseksi kukkia hiuksiini. Aidoista kukista tykkäisin eniten, mutta ne kestää hyvinä vain hetken. Halusin jo viime kesänä kukkapannan, mutta jostain syystä en sitä koskaan tullut hankkineeksi. Nyt päätin olla hyvissä ajoin liikkeellä ja osuinkin paikalle juuri oikeaan aikaan, sillä pannat oli tarjouksessa ja tälle jäi hintaa vain 5,99e. Mietin pitkään otanko valkoisen vai pinkin ja lopulta päädyin jälkimmäiseen. Valkoinen saattaisi näyttää vaaleiden hiusten kanssa turhan pliisulta. Tummien hiusten kanssa se olisi varmaan aika unelma. Tai punaisten, voih! Tykkään kukkapannan simppelistä mallista ja siitä, että se asettuu päähän mukavasti. Ne kuminauhaversiot on musta kamalia, kun ne ei pysy kunnolla paikallaan, puhumattakaan siitä sieniefektistä jonka ne luovat hiuksille.

Tietenkään en voinut lähteä kaupasta vilkaisematta muitakin tarjouksia... Hyllyt olivat pullollaan edullisia koruja, joten nappasin mukaani vielä turkoosin pääkallorannekorun ja tuon ihanan kaulakorun. Kaulakorusta tulikin saman tien kesän suosikkini, se on ollut mulla kaulassa kaikissa tähänastisissa tapahtumissa. Tiskin vieressä oli vielä edullisia siirtotatuointiarkkeja enkä voinut vastustaa kiusausta. Oon ostanut vastaavanlaisen arkin myös Glitteristä, mutta näitä taitaa tällä hetkellä olla saatavilla vaikka missä. Ajattelin juhannuksena koristaa ihoani näillä, eiköhän kuvia päädy tänne blogiinkin asti ;)

Seuraavassa postauksessa muuten esittelen uuden kamerani, Olympus Pen E-PL7. Pysy kuulolla jos pienikokoinen mutta laadukas mikrojärkkäri kiinnostaa!

2 kommenttia

 1. Ihanan kesäinen tuo kukkapanta! Noi feikkitatuoinnit näyttävät myös tosi kivoilta :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! odotan innolla että pääsen testaamaan tatskoja käytännössä :)

   Poista

Toivottavasti viihdyit blogissa. Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi :) Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia.