Follow me:

Vuoden 2018 luetuimmat, tykätyimmät ja kuunnelluimmat

 

Vuosi on tätä päivää vaille pulkassa ja te varmasti tiedätte mitä se tarkoittaa. Nyt on aika vilkaista vielä kerran, mitä kaikkea tämä vuosi piti sisällään. Perinteisen kuukausittaisen katsauksen sijaan päätin tänä vuonna listata erilaisia kohokohtia ja suosikkeja – vähän niin kuin jokaiselle jotain -tyyliin. On hauska nähdä, mistä se oma vuosi oikein on koostunut ja millaisista jutuista te lukijat ootte nauttineet eniten.

 

Näitä postauksia luettiin eniten


1. Miten krooninen kipu ja elämä sovitetaan yhteen?

2. Käytöstavat, missä olette?

3. Pihistä tai panosta: näyttävä highlighter

4. Talvikodin yksityiskohtia

5. Miten säilyttää itsevarmuus somessa

6. Aco Stay Soft Lips – nimensä mukaisesti pehmeät huulet

7. Nosta hetkeksi minä-lasit sivuun

8. Lumene-rakkautta vain

9. Kenenkäs idean tänään kopioisin?

10. Työ vs. elämä

 
 

Nämä tapahtuivat

 

Tää vuosi on kasvattanut mua ihmisenä todella paljon. Elämä on heittänyt eteen yhden jos toisen haasteen, mutta jotenkin niistä kaikista on selvitty päivä kerrallaan. Oon tehnyt kovasti töitä ja päässyt ammatillisesti lähemmäksi niitä asioita, joita haluan tulevaisuudessa tehdä. Työn ja muun elämän yhteensovittaminen on kuitenkin ollut entistä haastavampaa kahden läheisen pahentuneen sairastelun myötä. Kirjoitin syksyllä postauksenkin siitä, kuinka tietyt asiat vain menevät elämässä etusijalle.

Tasapainottelu on pistänyt tekemään monia vaikeita valintoja parisuhteen päättämisen, asuinpaikan valinnan ja yleisen ajankäytön suhteen, mutta toistaiseksi tekemäni valinnat ovat osoittautuneet oikeiksi. Olen oppinut ajattelemaan elämää ajanjaksoina, jotka saattavat olla hyvinkin erilaisia toisiinsa nähden. Silti jokainen niistä on arvokas ja opettaa valtavan paljon, jos ihminen itse on valmis ottamaan ne opit vastaan.

Blogin suhteen tunnen saavuttaneeni ihan valtavasti. Tein syksyllä suuren sivustomuutoksen, jonka vaikutuksia on valitettavasti näkynyt ihan liian pitkään mm. tekstin koon muutoksina, joidenkin sivujen katoamisena tai kuvien puuttumisena. Nämä ongelmat on selätetty yksi kerrallaan ja tällä hetkellä en voisi olla tyytyväisempi ikiomaan sivustooni. Ulkoasu on sellainen kuin olen jo pitkään halunnut, olen vihdoin löytänyt oman tyylini tuottaa sisältöä ja myös se oma ääni vaikuttajana on alkanut löytyä. Ensi vuonna pistetään turbovaihde silmään ja mennään vielä kovempaa!

 

Näistä kuvista te tykkäsitte eniten

 
 

Näitä kuuntelin eniten


Dee Snider – Become the Storm

Ghost – Dance Macabre

Ghost – Deus in Absentia

Five Finger Death Punch – When the Seasons Change

Five Finger Death Punch – Sham Pain

Light the Torch – Die Alone

Godsmack – Bulletproof

Beast In Black – Crazy, Mad, Insane

Beast In Black – Blind and Frozen

Beast In Black – Born Again

In This Moment – Black Wedding feat. Rob Halford

S-TOOL – Hammering

Bon Jovi – Bad Medicine

Temple Balls – Hell and Feelin’ Fine

Shinedown – Sound of Madness

Spekti – Hei me lennetään

Passenger – Let Her Go

Santa Cruz – Fire Running Through Our Veins

Cheek – Valot Sammuu

 

Yhteenvetona sanottakoon, että vuoteen mahtuu ihan hurjan paljon asioita. Kaikkia näistä asioista en todellakaan tule muistelemaan lämmöllä, mutta uskon että kaikesta oppii jotain. Olen ihan älyttömän kiitollinen kaikille teille, jotka olette kulkeneet blogin mukana tänä vuonna ja jättäneet sydäntä lämmittäviä kommentteja tai viestejä tänne, Facebookiin tai Instagramiin. Erityiskiitos myös kaikille blogikollegoille, joilta olen saanut loputtomasti inspiraatiota ja tsemppiä omaan tekemiseen. Tehdään ensi vuodesta yhdessä vielä huikeampi!

Mitä sä ajattelet kuluneesta vuodesta? Oikein ihanaa vuodenvaihdetta ja energiaa alkavaan vuoteesi!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

2 Kommenttia

 • Vastaa Elli

  Oh mitä biisejä, pitää laittaa tää lista heti soimaan! 🤩

  tammikuu 10, 2019 at 21:50
  • Vastaa Johanna

   Oi, kiva kun innostuit! Mitä tykkäsit? 🙂

   tammikuu 11, 2019 at 23:20

  Jätä kommentti