Follow me:

Vuoden 2018 kuumin hiustrendi?

 

Unohda balayage, nyt tulee glitterage! Monille varmaan on tullut viime vuosina tutuksi värjäystekniikka nimeltä balayage, jossa värejä yhdistelemällä ja intensiivisyyttä vaihtelemalla luodaan hiuksiin eläväinen ilme. Tätä maalaamista muistuttavaa tekniikkaa on nimitetty myös hiusten meikkaamiseksi.

Nyt tekniikka on viety vielä pidemmälle ja siihen on yhdistetty mukaan glitter! Sanomattakin selvää, että mähän innostuin heti tästä uudesta tavasta tehdä hiuksista näyttävä taideteos. Sanoiko joku glitter? Siinä ei ole mitään uutta, että glitteriä laitetaan hiuksiin asti, mutta nyt on kyse tietynlaisesta tekniikasta. Nimi glitterage tulee tietystikin sanojen glitter ja balayage yhdistelmästä. Kampaaja Danielle Wade kehitti tekniikan viime vuoden puolella ja sen jälkeen samaa on kokeiltu eri puolilla kampaamoissa.

 

 

Suomeen tämäkin trendi taitaa rantautua aika hitaasti jos lainkaan, mutta mä olisin ihan valmis kokeilemaan tätä kesäfestareille ja miksei muutenkin. Täältä näet parhaiten tekniikan, mutta käytännössä siis tässä yhdistetään glitteriä ja hiusgeeliä hiusvärimäiseksi mössöksi ja suditaan sitä vapaalla kädellä hiusosioihin. Kuulostaa ihan siltä, että tällainen tumpelo kuten mä saisi tällä tavalla aikaan vain ison sotkun, mutta vitsit että maailmalla on tehty makeita lookeja! Värjäystekniikkahan tämä ei siis ole, mutta loistava idea, kun haluaa jotain vähän näyttävämpää hiustyyliä esim. juhliin.

Sytyttääkö glitterage sut vai skippaatko mieluummin tämän trendin?

 

MUISTA SEURATA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti