Follow me:

Vihdoin se täydellinen pöytälamppu


Jes! Tällä hetkellä koen niin suurta materialismionnellisuutta ettei mitään rajaa. Pyörähdin perjantaina pääkaupunkiseudulla työhaastattelussa, ja paluumatkalla halusin pistäytyä Ikeassa. Siellähän käytiin viimeksi viikko sitten, mutta en silloin pystynyt ostamaan mitään. Reissulta jäi mieleen yksi asia, ja koko viikon sitä mietittyäni oli eilen pakko käydä nappaamassa se mukaan.
Kyseessä on uutuus, Forså-pöytälamppu, joka pääsi heti paraatipaikalle työpöydälleni. Etenkin näin talviaikaan valon määrä on niin kortilla, että makuuhuoneen pelkkä jalkalamppu ei oikein riitä työskentelyvaloksi. Varsinkin nyt bullet journalista ja askartelusta innostuttuani halusin jotain, joka valaisee kunnolla työpisteeni. 


Olin etsinyt tämän tyylistä lamppua tuloksetta jo kuukausia. Halusin nimenomaan mustan, eri asentoihin taivuteltavan, yksinkertaisen mutta omalla tavallaan näyttävän pöytälampun. Joitain varteenotettavia vaihtoehtoja löytyi nettikaupoista, mutta sokkona ostaminen ja korkea hinta eivät houkutelleet. Tällä kertaa odottaminen todella kannatti, ja sain lopulta sen täydellisen valaisimen. Hintaa tällä oli vain 19,99. Samalla reissulla nappasin jotain muutakin uutta makuuhuoneen sisustukseen, mutta siitä lisää myöhemmin.
Tämän päivän postaus ilmestyi poikkeuksellisesti näin iltapäivällä, sillä lähes koko viikonloppu hujahti ohi ilman että ehdin avata tietokonetta kertaakaan. Koko perjantai meni Helsingin reissussa, eilen pidin siivous- ja sisustuspäivän, illalla oli leffailta ja tänään nukuttiinkin taas pidempään kuin oli tarkoitus. Välillä on kuitenkin hyvä keskittyä muihin asioihin kuin someen, ja tämä viikonloppu on hiponut täydellisyyttä ehkä juuri siksi että olen muistanut elää. 
Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu ❤️

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM
Previous Post Next Post

You may also like

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti