Follow me:

Vihdoin se täydellinen pöytälamppu

 

 

Jes! Tällä hetkellä koen niin suurta materialismionnellisuutta ettei mitään rajaa. Pyörähdin perjantaina pääkaupunkiseudulla työhaastattelussa, ja paluumatkalla halusin pistäytyä Ikeassa. Siellähän käytiin viimeksi viikko sitten, mutta en silloin pystynyt ostamaan mitään. Reissulta jäi kuitenkin mieleen yksi asia, joka mun oli viikon haaveilemisen jälkeen pakko käydä nappaamassa omakseni.

Kyseessä on uutuus, Forså-pöytälamppu, joka pääsi heti paraatipaikalle työpöydälleni. Etenkin näin talviaikaan valon määrä on niin kortilla, että makuuhuoneen jalkalamppu ei oikein riitä työskentelyvaloksi. Varsinkin nyt bullet journalista ja askartelusta innostuttuani halusin jotain, joka valaisee kunnolla koko työpisteen.

 

 

Olin etsinyt tämän tyylistä lamppua tuloksetta jo kuukausia. Halusin nimenomaan mustan, eri asentoihin taivuteltavan, yksinkertaisen mutta omalla tavallaan näyttävän pöytälampun. Joitain vaihtoehtoja löytyi nettikaupoista, mutta sokkona ostaminen ja näiden vaihtoehtojen korkeahkot hinnat eivät houkutelleet. Tällä kertaa odottaminen palkittiin – täydellinen valaisin löytyä lopulta ja kunstansi vain 19,90 e. Samalla reissulla nappasin jotain muutakin uutta makuuhuoneen sisustukseen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tämän päivän postaus ilmestyi poikkeuksellisesti näin iltapäivällä, sillä lähes koko viikonloppu hujahti ohi ilman että ehdin avata tietokonetta kertaakaan. Koko perjantai meni Helsingin reissussa, eilen pidin siivous- ja sisustuspäivän, illalla oli leffailta ja tänään nukuttiinkin pidempään kuin oli tarkoitus. Välillä on kuitenkin kiva keskittyä muihin asioihin kuin someen, ja tämä viikonloppu on hiponut täydellisyyttä ehkä juuri siksi että olen muistanut elää.

Toivottavasti sullakin on ollut mukava viikonloppu <3

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti