Follow me:

Uutuuskosmetiikkaa

 

Pikaterkut täältä sängyn pohjalta. Mulle iski tässä iltapäivällä ihan kamalan huono olo, ja loppuilta taitaakin mennä vaakatasossa. Ehdin kuitenkin ennen tätä käymään tänään Tokmannilla, ja halusin näyttää teille, mitä sieltä tarttui mukaan. Vaikka en trendejä seuraa mitenkään orjallisesti, pari viime aikoina markkinoille tullutta tuotetta on päässeet valtaamaan mun mieleni ja ne oli pakko hankkia. Molemmat sattuivat vielä olemaan tarjouksessa Tokmannilla, mikäs sen parempi!

 

 

L’Oréal Paris uutuus Pure Clay -kasvonaamio on saatavilla kolmessa eri värissä, jotka kaikki toimivat hieman eri tavalla. Olisin halunnut mustan, joka puhdistaa epäpuhtauksia ja heleyttää ihoa, mutta ne olivat loppu. Niinpä otin seuraavan vaihtoehdon; vihreän, joka puhdistaa ja antaa mattapinnan. Tätä aion testata ensimmäistä kertaa joko tänä iltana (jos vointi sallii) tai sitten huomenna. Teen tästä erillisen postauksen jossain vaiheessa.

Toinen tuote, joka oli ihan ehdoton ostos, oli Schwarzkopfin Lightener + Twist hiusväri, joka tekee hiuksille kivan pastellisävyn. Näitä on olemassa ainakin vaaleanpunaisen, persikan sekä liilan sävyisinä – omaan käyttööni ikuisena laventelihiusten tavoittelijana valitsin viileän 104 Cool Lilacin. Tämän ehdinkin jo pistää päähäni ja lopputuloksesta tuli aika hauska. Myös tästä teen postauksen myöhemmin, kunhan saan uusista hiuksistani kuvia luonnonvalossa.

Onko siellä otettu kokeiluun kumpaakaan näistä tuotteista? Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä!

 

SEURAA BLOGIN ULKOPUOLELLAKIN: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Previous Post Next Post

Katso myös nämä

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti